coman ion Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Sa traiti!Am gasit printre fierataniile unui vecin un motor nou de masina de spalat.Pe eticheta scrie :made in ItalyType 20572.300 C1.H 230v 200w 2800rpm 14uf.Capetele bobinajelor ies la un conector fixat pe motor de la care pleaca 7 fire spre cablajul masinii astfel:1-portocaliu,2-violet,3-gri,4-roz,5-negru,6-maro,7-albastru.Nu se stie pentru ce masina a fost cumparat.Stie cineva cum se leaga alimentarea si condensatorul?Mi-e teama ca prin incercari ii ard vreo bobina. Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Din doua click-uri am aflat ca este de la o masina de spalat Sole Am avantaj ca folosesc google chrome http://www.google.ro/search?q=Type+2057 ... e&ie=UTF-8 Acum poate este mai simplu de identificat firele. Succes!!! Link spre comentariu
coman ion Postat Ianuarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Multumesc pentru raspunsuri.Pe linkul de la Worker am gasit o schema (care nu aparea in rezultatul cautarii mele)desenata chiar de un meserias,pa foaie de matematica,ce corespunde cu masuratorile ohmice pe care le-am facut.Maine incerc legaturile.Sper sa mearga,sa-l pot folosi la ceva,ca mi-e mila de un asa motor sa-l dau la fiare vechi cum vroia vecinul. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 http://www.emil.matei.ro/mms.php Link spre comentariu
coman ion Postat Ianuarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Am reusit cu schema cu 7 fire din care 2 si 3 nu se folosesc.Schemele cu conector cu 5 fire nu se potrivesc in acest caz.Am sa le desenez si poate reusesc sa le postez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum