Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor masina de spalat

coman ion

Postări Recomandate

Sa traiti!Am gasit printre fierataniile unui vecin un motor nou de masina de spalat.Pe eticheta scrie :made in ItalyType 20572.300 C1.H 230v 200w 2800rpm 14uf.Capetele bobinajelor ies la un conector fixat pe motor de la care pleaca 7 fire spre cablajul masinii astfel:1-portocaliu,2-violet,3-gri,4-roz,5-negru,6-maro,7-albastru.Nu se stie pentru ce masina a fost cumparat.Stie cineva cum se leaga alimentarea si condensatorul?Mi-e teama ca prin incercari ii ard vreo bobina.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• coman ion

3

• validae

1

• H Robert

1

• worker

1

Top autori în acest subiect

Multumesc pentru raspunsuri.Pe linkul de la Worker am gasit o schema (care nu aparea in rezultatul cautarii mele)desenata chiar de un meserias,pa foaie de matematica,ce corespunde cu masuratorile ohmice pe care le-am facut.Maine incerc legaturile.Sper sa mearga,sa-l pot folosi la ceva,ca mi-e mila de un asa motor sa-l dau la fiare vechi cum vroia vecinul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări