Vizitator valentinghita Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 salut sant nou si am o mica problema!am un motor de .25kv dar este trifazic, cat de mult ii scade din putere daca il folosesc la 220v cu ajutorul unui condensator?se renteaza sa cumpar un convertizor de frecventa? unde as gasi unul mai ieftin? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Ar ramane pe la 175W dar decat sa cumperi convertizor de frecventa, mai bine te duci la un atelier sa ti-l rebobineze pentru 220V monofazat, ramane la puterea nominala asa.Convertizorul cred c-ar fi mai scump decat bobinarea . Link spre comentariu
mihaighe Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 unde as gasi unul mai ieftin?Cel mai ieftin pe care l-am gasit eu dupa cam o luna de cautari a fost unul de 0,25kw si a costat 400 lei . Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Cred ca nu o sa-i ceara un bobinator 400lei sa-l rebobineze, cu banii aia poti lua alt motor mai puternic.La 250W cred ca te-ar costa 100-150 lei rebobinarea.Acum ma raportez la preturile din zona mea. Link spre comentariu
mihaighe Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 La ce vrei sa folosesti motorul ? ca poate nu ai nevoie de putere mare si merge cu condensator. Link spre comentariu
Vizitator valentinghita Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 este un motoreductoram nevoie de cuplu mare si turatii putine ,asta e poza cu caracteristicile motorului Link spre comentariu
mihaighe Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Vezi ca motorul are si frana -vezi daca e alimentata din motor sau cu tensiune separata exterioara (pe eticheta spune ca se alimenteaza cu 220v). Link spre comentariu
Vizitator valentinghita Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 da are si frana, in afara exista trifazic si la 220Vsealimenteaza din motor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum