Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

11AK56-4 lipsa sunet

74dorian

Postări Recomandate

Salut. Dupa ce am schimbat tubul de 37 cm din cauza ca s-a fisurat (condens), tv-ul nu are sunet decat pe AV. In rest functioneaza bine. Care sa fie cauza? Daca pun urechea la difuzor se aude cum creste fisiitul daca dau volumul spre maxim.Am intrat si in Menu Sevice si nu am reusit sa-l fac sa aiba sunet desi toate normele sunt bifate ON.La intrarea in Menu Service scrie sus AK56 STD9551-0.0.49-L2.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 74dorian

11

• Nostalgic

6

• emil db

3

• coman ion

2

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Revin asupra acestui TV care nu are sunet desi am incercat cele 2 metode(003 INIT, 021QSS), nu a functionat niciuna.Eu intrebam daca nu merge cu o memorie goala refacand setarile dupa aceea.Daca nu mai astept si alte pareri. Multumesc.

Link spre comentariu

Daca nici cu metodele date de mine si colegu tehtronics nu merge inseamna ca ori ai probleme pe traseul de la procesor la CI final audio, CI final audio distrus sau chiar procesorul dus pe partea audio.

Link spre comentariu

Verifica daca ai semnal la intrarea in CI sunet .Urmareste semnalul de la jungla pana la CI sunetcu o casca de impedanta mare .Daca semnalul este bun inseamna ca ai probleme cu finalul audio.

Link spre comentariu

Deocamdata nu a clarificat situatia cu memoria:din cate inteleg nu a incercat nici dumpurile,nici cu mem goala.Pune un soclu si incearca ambele variante.Elimina si variantele cu lipituri putine,chiar daca sunt putin probabile,cum ar fi fusul sau tunerul.Ca daca te infigi direct in procesor...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări