Vizitator Bitzy8407 Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Salut. Am intrerupt contractul cu baietii destepti de la digi pentru ca vor sa subjuge masele prin programele lor de 2 lei si am apelat la focus insa baietii intarzie sa para. Credeti ca pot prinde ceva posturi in Bucuresti, rond Doamna Ghica, fara umbre si purici? In prezent prind 4 posturi cu cablul de antena dar ma intereseaza sa pot prinde mai multe canale. Link spre comentariu
filypvas Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Pot receptiona cu LNB fara parabolanormal ca nu poti sa prinzi nimic . Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Da puteti; purici !!!! Altceva nu!!! Link spre comentariu
liviumoldovan Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 daca nu ai antena cum vrei sa prinzi???????????????????????????????????poate daca pui un lighian de tabla si lnb in mijlocastai buna Link spre comentariu
Vizitator Bitzy8407 Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Multumesc pentru confirmare,cred ca am sa ma limitez la amplifiator, sperand ca o sa imbunatatesc putin calitatea imaginii. Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Daca nu ai posibilitatea de a monta o antena pe bloc(nu de satelit),pentru receptia programelor emise fara sa ai cablu,etc poti incerca o antena de camera(performanta),depinde de zona,etaj,orientare etc ,dar receptia va fi necorespunzatoare pt multe(din cele care le poti prinde),asa ca ...mai gandestete la celelate variante(cu plata)!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum