xragon Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 salut! vreau sa fac si eu un elicopter cu 4 brate cu ce as putea incepe? Link spre comentariu
Mindware Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Ehehee..... Unu la mana:Ce ai postat tu in poza se numeste Quadcopter(nu elicopter cu patru brate).Doi:Esti cumva student la ACIEE?Trei:Recomand sa incepi prin a-ti cumpara un avion(model radiocomandat) ca sa te obisnuiesti cu aruncatul banilor dupa fiecare prabusire.Apoi iti recomand sa iti cumperi unul deja construit sau macar sa contruiesti doar cadrul, sa asamblezi chestii gen motoare, elice, suporti, tren aterizare, etc, pe el si apoi sa iti cumperi un modul de control separat, gata facut de baietii din domeniu. E scump. Al naibii de scump. Peste 2000 de lei, daca iti cumperi tu componentele si il "traforezi" tu.Nu iti recomand sa il construiesti tu complet, de la zero, din proprie experienta. Partea de trigonometrie , cinematica si dinamica implicata in controlul draciei alea te fac sa iti vina sa iti bati copiii cu lantul de la motocicleta. Mai bine iti iei un Hardupilot sau KKcontroller, il arzi tu cu ce trebuie si ramai normal la mansarda.Pe scurt: daca nu ai bani de aruncat, nu te baga in asta. Documentatie in romaneste nu gasesti nicaieri cred, dar in engleza sunt tone. Incearca pe diydrones, rcdrones, ardupilot, arducopter, sierra.ro ..... google it.Mult noroc! :bere: Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Iar recomandarea mea este sa cumperi o carte de aerodinamica elicopterului si una de mecanica elicopterului ce trebuie studiate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum