Vizitator denon Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Ok, multumesc. E asa cum banuiam. Ma gandeam ca mai e vreun model pe care scrie explicit E 0102M, cum e la 104. Nu e nevoie sa le desfac, functioneaza amandoua. Sunt colectionar si am toata seria de osciloscoape romanesti, credeam ca mi-a scapat vreunul. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Ofer gratis cartea tehnica a osciloscopului universal E0102M. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Sa traiti ,aveti mesaj privat cu stima Soldan. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Sa traiti ,aveti mesaj privat cu stima Soldan.Va retin schema cu placere. Link spre comentariu
Vizitator Tim_38 Postat Aprilie 24, 2019 Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Buna, As avea si eu nevoie de scanarea de calitate a schemei E-102, cea luata de pe electrotanya nu e lisibila deloc. Dl sandy001n, ati putea sa mi-o trimiteti pe adresa : [email protected] Cu multumiri anticipate Tim Link spre comentariu
Vizitator Tim_38 Postat Aprilie 25, 2019 Partajează Postat Aprilie 25, 2019 S-a rezolvat, dl Soldan mi-a trimis schema, multumiri Tim Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum