cristybadea Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Salutare.Am 3 unitati optice diferite,2 dintre ele avand ceva probleme pe care as vrea,bineanteles,daca se poate,sa le repar cu ajutorul dvs.1.LG super multi DVD-Rewriter,model-GSA-H55N,,2.CD RW/DVD Drive TS-H492,Designed by TOSHIBA-SAMSUNG storage tehnology si 3. LG CD-R/RWD- DRIVE model GCE-8527B.Toate sunt momentan functionale doar ca,primul(nr.1) are un timp de reactie(citire)foarte mare,vede foarte repede cd-dvd dar daca dau comanda sa-l deschida,il deschide foarte greu sau doar partial.Al doi-lea (nr.2) cam tot asa face dar in plus,cateodata, unele cd-dvd nu le vede deloc iar al trei-lea inca functioneaza foarte bine in comparatie cu celelalte si in ciuda folosirii lui foarte indelungate.Mentionez ca le-am testat pe toate cu aceleasi cd-uri iar pe cele 2 cu aceleasi dvd-uri,toate de foarte buna calitate pe care am puse diferite drivere,programe si scheme tv. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Uite aici am dat ceva rezolvari care te pot ajuta viewtopic.php?f=17&t=135577 Link spre comentariu
cristybadea Postat Ianuarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Nu merge linck-ul din pacate Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Mai incearca acum, nu postasem link-ul complet. Link spre comentariu
cristybadea Postat Ianuarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Acum,da,merge.Problema la min este ca face asta doar la unele cd-uri,dvd-uri,dar nu totdeauna la aceleasi.Sa fie oare aceeasi problema ca si a domnului din topicul de mai sus? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Cu timpul praful se depune pe lentile si oglinzi, reducand din puterea fasciculului laser. Prima operatie ar trebui sa fie curatarea lentilei cu un betisor de urechi si alcool. Dupa asta incerci cu aer comprimat.Daca nu merge, poti incerca cu reglajul dar e riscant. Poti sa-l aduci in stare mai proasta decat inainte.Eu am recuperat asa un CD-RW propriu care dadea rateuri, initial am zis ca-l arunc, dar am incercat si dupa o ora de chin am reusit. Merge si acum dupa vre-o 5 ani de la interventie Link spre comentariu
cristybadea Postat Ianuarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Intrebare.La suflu cu aer comprimat nu se deplseaza lentila? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Nu sufli cu 10 atmosfere, debitul unui spray din acela cu teava subtire de abia misca putin lentila.Trebuie suflat din toate partile ansamblul optic, nu doar sub lentila.Nu am reusit sa bag mai mult de 2-3 atmosfere cu pompa auto in spray. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum