Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Yingxlng

slkslkslk

Postări Recomandate

Salut am un amplificator Yingxlng primit de la un vecin, pe spatele lui scrie 150W out power are 2 iesiri 4-16 ohm si inca 3 micute pentru sateliti cum sunt cei de la sistemele audio, in fata are vumetru corector de ton mixer etc, si am conectato la 2 boxe sa vad ce poate(boxe 6ohm 50W) si asteptanduma sa scoata ceva dar surpriza se aude cat un televizor :sparge: si am vazut in interior ca are un toroidal 350W 2x25v 1x22v si 1x4,3v + un modul cu niste integrate yx-ll380 de care nu am auzit au doar 3 pini si sunt in numar de 4, se poate sa ii schimb acel modul din interior ? cu ce as putea sa schimb ? tot ceva la 25v dar sa dea tot ce poate din acei 25v 350W si sa nu ma usture la buzunar ca altfel nu are rost sa ii fac modificari ...

POZE!

Posted Image

Posted Image

Posted Image

sa incerc sa fac module de genul ? http://www.hobbielektronika.hu/forum/ge ... ?id=186742 dar din cate vad merg pe 28 de W ... numia sa pun niste condensatori mai seriosi :)) ca acest modul existent are 10 condensatori 1000 micro

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• slkslkslk

8

• zal

2

• remus68

1

• katila

1

Top autori în acest subiect

se aude cat un televizor

Cauze posibile:1 - incintele utilizate au un SPL de toata jena...2 - semnal cu nivel insuficient aplicat la intrarea amplificatorului.

niste integrate yx-ll380 de care nu am auzit au doar 3 pini

... sint biete tranzistoare.
Link spre comentariu

da sunt 8 integrate cate 2 pe placa, in acel amplificator am bagat semnal cred ca inca suficient, mentionez ca nu are pre amplificator, am scos semnalul din PC l-am bagat printr-un Deck cu preamplificator si nu prea sunt diferente, asta e tot ce poate face.

Link spre comentariu

E prea mic acel trafo. Caută unul de vreo 500W, de preferat cu două secundare de 2x22V/5-6A şi faci surse separate ptr cîte două kituri. Tot nu înţeleg ce vrei să faci cu 4 amplifuri în punte fiecare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări