incepatorul_br Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 salut. am gasit prin intamplare intr-un tv color vechi placa de sunet cu TDA 2009.o pot folosi ca si un amplificator micut?pe placa scrie 2x20 wattsce tensiune pot sa aplic ca sa obtin aceasta putere? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... A2009.html Posibil watti ,,muzicali '' nu RMS !! Link spre comentariu
incepatorul_br Postat Ianuarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 am citit daasheet-ul dar de unde 2x20watti?el scoate doar 11watti pe canal la tensiunea maxima de 24 v Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Din reclama.Daca vrei sa sti ce putere are un amplif cu CI te uiti in catalog.Restul sunt povesti. Link spre comentariu
lavynyu Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Sunt slabute si nu o sa fii multumit de randament asa ca daca doresti sa mergi pe TDA iti recomand kituri cu TDA 7294 ca si cele de aici : http://www.google.ro/search?q=tda+7294& ... 80&bih=865 si mai discutam despre ceva ! In orice caz cel mai bine ar fi sa achizitionezi kituri de amp. cu tranzistoare ! Link spre comentariu
radusa Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Daca TV-ul era mono, atunci TDA-ul era folosit in punte si scoate 18W cu 1% distorsiuni. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 TDA2009 era folosit mai pe vremuri in TVuri grundig sereo care nu sunau deloc rau.Cine a prins asa ceva stie ce vorbesc.(mai erau folosite si in alte tvuri dar de asta imi aduc acum aminte) Link spre comentariu
incepatorul_br Postat Ianuarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 TDA2009 era folosit mai pe vremuri in TVuri grundig sereo care nu sunau deloc rau.Cine a prins asa ceva stie ce vorbesc.(mai erau folosite si in alte tvuri dar de asta imi aduc acum aminte)da asa este. tv-ul era un grundig . Link spre comentariu
Matrixu Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Si eu am avut un asemenea TV Grundig, mare, greu si sunau minunat de bine. Cred ca difuzoarele inca le mai am pe undeva dar nu sunt sigur. La fel am facut si eu cu acel TDA am facut un amplificator in aer liber, doar TDA montat pe radiator. Am folosit o schema cu alimentare la 12v gasita pe net si spre surprinderea mea a mers din prima doar ca nu mai avea acel sunet ca si pe TV, (m-i se pare ceva normal sa nu fie asa). Eu l-am facut doar de hoby...nu sa fac un amplificator de uz general ci doar sa incerc schema si sa vad daca merge. Nu e extraordinar dar e primul meu amplificator realizat. Link spre comentariu
incepatorul_br Postat Ianuarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Si eu am avut un asemenea TV Grundig, mare, greu si sunau minunat de bine. Cred ca difuzoarele inca le mai am pe undeva dar nu sunt sigur. La fel am facut si eu cu acel TDA am facut un amplificator in aer liber, doar TDA montat pe radiator. Am folosit o schema cu alimentare la 12v gasita pe net si spre surprinderea mea a mers din prima doar ca nu mai avea acel sunet ca si pe TV, (m-i se pare ceva normal sa nu fie asa). Eu l-am facut doar de hoby...nu sa fac un amplificator de uz general ci doar sa incerc schema si sa vad daca merge. Nu e extraordinar dar e primul meu amplificator realizat. la fel vreau si eu doar din hobby Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum