dragutzu_marius Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Buna baieti. Am tot cautat o schema sau convertoare care sa faca din +5V in +/- 3.3V / 1.5A insa nu am gasit. Am nevoie pentru a alimenta un circuit integrat cu tensiune diferentiala. Puteti sa ma ajutati cu o schema daca aveti, sau orice sugestie e binevenita. Merci. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Pentru o tensiune de intrare asa mica posibilitatile sunt destul de mici/limitate, probabil doar ceva in comutatie desi cred ca nici ele n-ar fi prea incantate de tensiunea asta... Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Daca gasesti un MOS cu intrare mica (2-3V), un MC34063 il poate comanda pentru a face un flyback. Poate nici cu un NPN n-ar fi un randament rau. Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Sau se poate incerca fara mosfet,cu doua MC34063.Cu unul sa se obtina tensiunea pozitiva,cu celalalt,tensiunea negativa. Si o schema cu bipolar;desigur trebuie modificata pentru cazul de fata.Tranzistorul va comanda un traf,in secundarul caruia se vor obtine cele doua tensiuni. http://www.eleccircuit.com/wp-content/u ... c34063.jpg Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Mosfeti cu intrare mica se gasesc pe placi de baza la PC-uri, inconvenientul ar fi ca si anume capsulele sunt dedicate tehnologiei SMD, dar se gasesc solutii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum