costy19 Postat Ianuarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 ala a fost primul care l-am dat josca a fost dus Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 La atata chin,eu zic sa-ti cumperi altul,pana nu-ti cade parul.Daca o sa fie la fel de ieftin ca asta,tot atata o sa tina,daca o sa cumperi unul "mai de firma"o sa coste mai mult,dar si calitativ o sa fie mai bun...mare noroc am ca ma pieptan cu prosopul. Auzi..1800W,ai zice ca poti incalzi o camera cu el,in timp cat iti usuci parul Link spre comentariu
costy19 Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Gata m-am enervat asta le pune capac pe toate, auzi sa-l arnc la gunoi , ce nesimtire e asta cum isi poate cineva ca as putea face asta ?Pai eu am o idee mai buna ce am puso in practica l-am trazformat in "uzn" (uscator de par neidentificat ) , dar am recuperat niste piese. Sper ca aici lumea stie de gluma Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Atata timp cat nu faci nesimtit pe nimeni care iti da un sfat decent,probabil se vor gasi si din cei care iti vor gusta "umorul"...si apoi sfatul era sa-ti cumperi unul nou/bun,nu sa-l arunci la gunoi...din partea noastra,poti sa-l bagi in formol si sa-l pui in borcan pe semineu(daca ai...borcan). Link spre comentariu
costy19 Postat Ianuarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Da chestia este ca prea sunt amuzant desi incerc ,iar uscatorul ,doar pe carcasa am invatat-o sa zboare pe "fereastra".Si m-am gandit sa fac o sursa de curent adica sa se alimenteze la 220 ac si sa pot sa scot peea in curent continuu 1.5v ,5v, 7v,9v,10v,12v,15v,20v si 24v nu deia de trebuie cinestie ce ,doar cat sa pot da probez la diferite valori la nevoie, motorase , montaje etc, si daca o folosesc acas m-am gandit sa-l trec aici + sunt sigur ca s-a mai discutat de treaba asta ,iar fiecare curent la iesire sa fie indicat de un beculet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum