Vizitator sorinnx2 Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Buna ziua , as vrea sa imi recomandati un sistem 5.1 de la Genius . Buget pana in 300lei .Inca o problema : Am o combina muzicala aiwa (cdx 700 parca ) de la un timp se aude un barait urat cand bass-ul e mai puternic in ele . Este de la membrana ? Mentionez ca aceasta nu a fost folosita mai bine de un an inainte sa o am eu , iar eu nu am menajat-o prea mult . Ce poate fii ? membrana sau altceva ? Daca este de vina membrana , la prima vedere se poate observa ceva ? sau trebuie sa scot difuzorul din incinta ? Link spre comentariu
Vizitator esty_bun Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Sistemul il vrei nou sau SH?Si in legatura cu combina difuzorul poate fii de vina , dar inainte mergea bine ? Link spre comentariu
Vizitator sorinnx2 Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Il vreau nou , de preferat din apropiere (Altex , CArrefour ) .Inainte mergea foarte bine . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum