augustin87r Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Am cumparat la un moment dat un ampli-tuner de pe forum. Nu stiam nici atunci denumirea lui, nu stiu nici acum. Stie cineva despre ce e vorba? Care e numele sau? Link spre comentariu
madkat Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Este un amplituner de electronica industriala - facut dupa 89Am inca un exemplar - decent pe radio, corectiile de ton si amplificarea destul de prost gandite. E nasol ca finalii originali sunt pe 4 ohmi. El am pus etaj final pe integrate - 8 ohmi Link spre comentariu
walldemar Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Finalii sunt Darlington complementari , si nu tineau la 4 ohmi ... Link spre comentariu
augustin87r Postat Ianuarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Bun! Dar cum se numeste? In partea din stanga unde are memoriile pt FM avea vreun geam protector sau altceva unde scria numele?In legatura cu corectiile de ton as zice ca pentru mine sunt bune. Nu sunt diferite de ale altor amplificatoare romanesti pe care le-am auzit. Finalul pe 4 ohmi e numai bun pt mine pt ca am boxe pe 4 ohmi... Link spre comentariu
madkat Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Avea un capac - cu "balamale" in partea de jos. Si deasupra primului contact senzorial (cel de acrord manual) avea o cheita pentru acord memoriiPe capac scria si modelul, nici eu nu mai il am. Teoretic si pe spate undeva ar trebui sa mai scrie.Al meu tinea binemersi la 4 ohmi - scria si pe el ca merge cu boxe de 4 ohmi.Vad ca iti lipsesc doua butoane - daca le vrei da-mi de veste, s-ar putea sa mai am ceva asemanator prin cutiile de piese. Link spre comentariu
augustin87r Postat Ianuarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Nu imi lipsesc butoanele pt ca fostul proprietar i-a schimbat potentiometrii. Nu stiu ce potentiometri sunt,dar nu i-a mai pus acolo pe placa respectiva ci cumva sub rama tunerului, facand conexiunile cu cablu coaxial. Mai am ceva de aranjat pe la el pe partea de alimentare ca nu prea imi place cum arata, dar in rest e foarte bun. Pe radio prinde foarte bine...Pe el nu mai scrie nimic, nici un nume. Nu are etichete pe el. Al dvs mai are vreo eticheta? Cheita pt schimbat memoriile o am.Aveti schema lui? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum