ODoru Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Imi poate explica sau macar de unde pot afla pe ce principiu se bazeaza acest motor? Sunt curios... Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 https://www.google.ro/#hl=ro&safe=off&s ... 80&bih=646 Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Flame licker sau vacuum engine. Mă bate gîndul să-mi fac unul, doar pentru amuzament. Link spre comentariu
strombi Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Bun exista o "spirtiera" o biela manivela dar in acel cilindru in care bate flacara ce este,cum face sa transforme din forta termica in lucru mecanic? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 uitate atent ca are o supapa care deschide /inchide o fanta din elo parte din spirtul nears este aspirat in cilindru continuind a arda cea ce provoaca lucru mecanic Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Google te poate ajuta mai mult. Caută și Stirling engine. Link spre comentariu
Mindware Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Nu trage nici un spirt nears...pe care sa il arda in camera.....mai documenteaza-te inainte sa arunci cu pseudo stiinta.Motorul absoarbe aerul cald in drum spre (PMI) Punctul Mort Inferior, timp in care orificiul e deschis. Chiar inainte sa ajunga la PMI , orificiul se inchide si aerul din camera incepe sa se raceasca (de aia are atata amar de radiator pe cilindru). Racirea aerului creeaza vacuum, care trage pistonul inapoi spre PMS. Chiar inaintea PMS-ului, se deschide iarasi orificiul, care permite aerului racit sa iasa si ramane deschis pana aproape de PMI, permitand aerului cald sa intre iarasi in cilindru.Nu e de mirare ca e asa de slab ca forta.Numai bine! :bere: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum