Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

se poate stick pe post de hard?

Vizitator theo theo

Postări Recomandate

Vizitator theo theo

buna seara elforumisti. va deranjez cu o intrebare ce s-ar putea parea stupida, insa.. eu habar nu am daca se poate face asa ceva..de curand am construit un pc din componente ce le aveam prin casa cu gandul de al folosi la munca pentru ca stau foarte multe ore acolo singur. dupa ce l-am terminat de montat mare mi-a fost uimirea cand hdd pe care il aveam se pricopsise cu un defect fizic.intrebarea mea este daca as putea instala windows pe un stick de 16gb si il sa pot folosi drept hdd pana voi putea face rost de unul.daca se poate va rog sa imi explicati cum si sa imi spuneti numele softurilor necesare de care voi avea nevoie.va multumesc mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kodor2001

1

• devdas_india

1

• tntgarbage

1

• Big

1

Top autori în acest subiect

Da, se poate pune stick-ul cu un sistem de operare pus pe el (Win,Linux) astfel incat sa booteze de pe el pc-ul (fara HDD sau VDD/CD)ramane dezavantajul ne-partitionarii stickului (eventual folosesti un al doilea ca sa nu alterezi sistemul pe care il instalezi) si bineinteles viteza de transfer mai mica la stick fata de HDD (mai ales SATA).eventual poti lua un stick de viteza mai mare (mai scump) desi preturile sunt prohibitive la cele de 64 de GB sa zicem. (personal eu am luat unul de 16Gb si am dat 40 de lei, acum nu stiu daca se justifica sa dai 100 de lei pe unul de 64 de Gb)bafta !

Link spre comentariu
Vizitator theo theo

eu am unu de 16 bg si as vrea sa il folosesc o perioada, o saptamana, o luna, doua.. nu-mi trebuiesc partii. imi ajunge C`ul unde sa imi pot pune mozilla si un winamp.ce ma interesa era daca se poate face acest lucru. adica sa pun sticku in port, sa bag cd cu windows si sa il instalez

Link spre comentariu

parerea mea este sa faci rost de 50 lei ,sa iti eu un hd , de 40gb , sau daca gasesti mai ieftin e mai bine pe stic va merge da nu va merge ,cum vrei tu adica ca sa deschizi widowsu ai de asteptat , pentru ca viteza de transfer e foarte mica , si sigur nu vei avea rabdare si nici nu vei putea vedea , un videoclip ,,totusi sun cd,uri cu windows ,care le botez si le poti folosi ca pe un hard numai ca nu poti salva nimic pe el' pur si simplu folosesti programele lui dp cd , are interfata de windows, blak da cea mai buna solutie e hardu

Link spre comentariu
Vizitator theo theo

parerea mea este sa faci rost de 50 lei ,sa iti eu un hd , de 40gb , sau daca gasesti mai ieftin e mai bine pe stic va merge da nu va merge ,cum vrei tu adica ca sa deschizi widowsu ai de asteptat , pentru ca viteza de transfer e foarte mica , si sigur nu vei avea rabdare si nici nu vei putea vedea , un videoclip ,,totusi sun cd,uri cu windows ,care le botez si le poti folosi ca pe un hard numai ca nu poti salva nimic pe el' pur si simplu folosesti programele lui dp cd , are interfata de windows, blak da cea mai buna solutie e hardu

problema de 50lei nu ar fi, insa nu a de unde sa iau hard..si aveti dreptate cu viteza, acum am instalat windowsu si am stat 10 min aproximativ la "welcome"
Link spre comentariu

De ce nu folosesti un live cd? Exista S.O. care opereaza de pe Cd, se instaleaza in rami eu am linux dar am inteles ca exista si windows. Stikul il vei folosi doar pentru a salva datele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări