Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

invertor off grid on grid

Vizitator misusv

Postări Recomandate

Vizitator misusv

bunaseara sunt nou pe acest forum ,vreau sa ma ajute cineva daca pot sa pun un invertor marca AURORA 3000 PVI la doua panouri industriale de 608 wp bucata si sa stochez curentul in bateri,multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rusman

2

• one

1

• vfp_mihai

1

Daca acel tip de inverter functioneaza numai on-grid, nu il poti folosi off-grid. Pentru baterii iti trebuie un regulator de incarcare si trebuie sa te asiguri ca tensiunea bateriilor este suficienta pentru inverter. Pe de alta parte, in baterii nu vei stoca prea multa energie.

Link spre comentariu
Vizitator misusv

Daca acel tip de inverter functioneaza numai on-grid, nu il poti folosi off-grid. Pentru baterii iti trebuie un regulator de incarcare si trebuie sa te asiguri ca tensiunea bateriilor este suficienta pentru inverter. Pe de alta parte, in baterii nu vei stoca prea multa energie.

Atunci cu acest invertor ce asi putea sa fac ?cum ar trebui sa fac o instalatie on grid?
Link spre comentariu
Vizitator misusv

Ai retea? Daca ai reteaua nu iti ramane decat sa te ocupi de partea "simpla"-hartiile.

da am retea electrica si ce ar trebui sa fac sa merg eon si sa le zic sa-mi schibe contorul si ce ar mai trebui ? multumesc
Link spre comentariu

Iti spun cei de la eon ce trebuie sa contina dosarul. Bineinteles ca la inceput o sa ti se spuna ca nu se poate dar sunt persoane care au reusit sa devina furnizori in retea. Gasesti informatii mai multe pe alte forumuri unde se discuta subiectul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări