Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SUBW 100w

Vizitator alecsRHV

Postări Recomandate

Vizitator alecsRHV

Salut! Am un subwoofer de 100 W pe 8ohmi pe care l-am pus pe un amplificator de la un sistem 2.1 de 20 W .Cam ce risc ? am auzit ceva de genul ca se ard finalii sau nu stiu sigur..Poate puteti sa ma ajutati voi ca nu ma pricep asa de bine. Multumesc anticipat!:d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Finalii nu se vor arde daca sunt in limitele lor normale utilizati.. Sunt mai multe variabile in problema ta.. banuiesc ca amplificatorul tau debiteaza cei 20W pe o sarcina de 8 ohmi , atunci nemaiavand probleme , decat ca se va auzi probabil mai incet decat la o putere de 70de W sau chiar 100W

Link spre comentariu
Vizitator alecsRHV

Am inteles.Multumesc mult ! acum pot sa stau fara grija:DSI ca sa nu mai deschid alt topic.. am nevoie de un difuzor de bass tot asa de 100 W pt ca asta pe care il am cand il dau mai tare de 70 80% se aude deja spart.. aveti idee de un magazin online ceva?

Link spre comentariu

am nevoie de un difuzor de bass tot asa de 100 W pt ca asta pe care il am cand il dau mai tare de 70 80% se aude deja spart.. aveti idee de un magazin online ceva?

se aude asa deoarece amplificatorul tau de la o anumita putere "nu mai poate" si distorsioneaza. ai nevoie de un amplificator mai puternic.
Link spre comentariu
Vizitator alecsRHV

am nevoie de un difuzor de bass tot asa de 100 W pt ca asta pe care il am cand il dau mai tare de 70 80% se aude deja spart.. aveti idee de un magazin online ceva?

se aude asa deoarece amplificatorul tau de la o anumita putere "nu mai poate" si distorsioneaza. ai nevoie de un amplificator mai puternic.
mersi inca o data:D nu prea ma pricep d-aia pun atatea intrebari scz:)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări