Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vu metru 80 leduri

xragon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

5

• gabiferaru

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Montajul se bazeaza pe circuitul integrat LM324N, care contine 4 amplificatoare operationale, adica un quad op-amp. In schema apar 40 de amplificatoare operationale, deci vor fi 40/4 = 10 integrate, de aici rezulta cele 10 alimentari mentionate mai sus.

In schema din Eagle s-a preferat sa se puna toate alimentarile pentru circuitele integrate la un loc. E o metoda eleganta, folosita des.

Aici ai datasheet-ul pentru LM324N: http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... s/2156.pdf

post-6272-139829558093_thumb.jpg

Link spre comentariu

4 pot sa leg direct cu +12v iar 11 sa leg cu gnd.

Nu e optional, poti sau nu poti, 4 trebuie legat la +12V iar 11 la GND.

Dar tu nu trebuie sa mai legi nimic, cablajul este deja facut, in arhiva exista si PCB-ul VU-metrului (fisierul vu.brd).

post-6272-139829558396_thumb.jpg

Link spre comentariu

[attachment=0]New WinRAR archive.rar[/attachment]am gasit alta schema care cred eu ca este mai simpla dar am 2 intrebari:1) daca aceasta schema functioneaza 2)cum se pot cele 2 ca sa faca un mono (40 leduri)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări