Vizitator adiboss Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 buna seara .astazi am vrut sa aerisesc si eu frinele la umila mea dacie, deoarece aveam rotile cam infrinate,iar la roata din fata stinga, cand am vrut sa slabesc niplul de aerisit acesta s-a rupt. mai am sanse sa il desfac, sau trebuie sa schimb etrierul? cu respect! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Nu ai sanse sa mai scoti aerisitorul de acolo trebuia sa dai cu putin degripant inainte ,sa il desfaci ca poate nu ajungea sa se rupa !Si problema cu rotile infranate pe fata,este de la pistonasul din etrier care sa blocat ....daca nu ati rezolvat-o sunt foarte proaste ..! Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Trebuie sa folosesti un extractor de suruburi rupte. Sunt conice si cu filet pe stanga.Cauta pe net dupa extractor de suruburi rupte si o sa gasesti magazine. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Amandoua probleme se pot rezolva. Se lasa aerisitorul rupt acolo si se da o noua gaura filetata mai sus un pic. Pistonul poate fi scos afara prin metoda empirica de '' izbit de pamant '' de mai multe ori, pana iese afara, apoi se inlocuieste cu un altul nou+garnitura. Spor la treaba, Petrica Link spre comentariu
Vizitator adiboss Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 va multumesc mult. cu respect!imi poate spune cineva ce etrieri sunt mai buni si daca se potrivesc de la alte marci auto?multumesc!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
gabiunu Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Rezolvarea problemei este mult mai simpla....si este cunoscuta de zeci de ani:Aeriseste pe la conducta de intrare in etrier,slabeste piulita conductei de pe etrier.Cand o sa ai posibilitate schimba etrierul si aeriseste franele mai des.Consulta si un mecanic. Link spre comentariu
twinvortex Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Cu franele nu prea este de joaca.Mai bine cumparati etrieri noi si ii inlocuiti la un service autorizat.Un etrier nou costa in jur de 70 ron.Manopera nu cred ca ar costa mai mult de 30 ron....cam atat costa in iasi la service.Odata ce vreti sa aerisiti , inseamna ca pe undeva aveti pierderi de lichid.Verificati toate rotile sa nu aveti vreo pierdere. Link spre comentariu
gabiunu Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Am gresit! Eu m-am referit doar la aerisire in general.Rezolvarea sigura a lui Adi consta in schimbarea etrierilor,pistoanelor si garniturilor!si lichidul de frana! Link spre comentariu
Vizitator adiboss Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 multumesc mult, cu respect!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
bibanu47 Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Salut,Daca nu ai posibilitati financiare sa cumperi unul iti recomand sa mergi la un strungar pentru repararea aerisitorului deoarece in afara de scule iti mai trebuie si dexteritate si daca nu ai facut acesta operatie macar de cateva ori pe alte fiare nu iti recomand sa iti faci debutul pe sistemul de franare al masinii.Pistonasele se gripeaza deoarece nimeni nu controleaza si schimba in timp,burduful de protectie care opreste praful si mizeria provenita din atmosfera si de pe sosea.Cel din poza este burduful de protectie care se rupe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum