Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

microunde defect

slashlinux

Postări Recomandate

Salut,Asta vara taicamiu a cumparat un microunde nou, garantie din Italia, nu e o firma buna, o sa ma uit mai exact cum se numeste si cand bag sa incalzesc ceva nu incalzeste, desi se aprinde lumina in interior, se roteste farfuria dar nu incalzeste, poate foarte putin de tot, l-am dat si la 10 minute si tot degeaba.La ce anume trebuie sa ma uit cand il desfac?Merci

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

1

• slashlinux

1

• YO8CDQ

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca nu te pricepi mai bine nu-l desfaci, risti sa te curentezi sau sa-l strici mai tare.\Eu zic sa verifici prima data siguranta din secundarul trafo (high voltage), eventual poti masura daca ai 220V pe primar si poti masura continuitatea filamentului de la magnetron daca ai verificat ce am zis mai sus.

Link spre comentariu

De obicei se duce siguranta de pe inalta tensiune, mai rar cea cu filamentul lampii. Mai trebuie verificat si ventilatorul daca se invarte, cam astea sunt defectele principale la un cuptor cu microunde. Petrica

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări