slashlinux Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Buna ziua,Am o placa video ati radeon 4650 1GB ram pe 128 bit si cand cablu cu mufa vga de la monitor in portul vga, mi se vad culorile sterse, rosu nu se vede mai mult albastru si verde . Are si port de dvi si am bagat un convertor din acela de la dvi la vga si se vedea ok, acum nu mai functioneaza nici cu ala.Se poate sa fie mufa vga de vina, pot sa o schimb sa pun alta mufa?sau nu mai pot face nimic?Problema a aparut cand am incercat sa pun pc -ul pe un tv -lcd care avea mufa vga de intrare, deoarece de multe ori cand puneam cablul de la placa video la tv -lcd facea un scurt, poate sa fie asta problema.Merci Link spre comentariu
slashlinux Postat Ianuarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Din cate m-am documentat cred ca este ars pinul 1 care are culoarea "rosu".Multumesc Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Cu alt monitor ai incercat? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 are filtre de culoare pe iesirea video posibil sa se fi ars acele filtre am si eu 2 astfel de placi video cu astfel de defecte reparabile teoretic sau mai poate fi mufa rupta mecanic de catre placa si atunci da ar merge cu schimbarea ei Link spre comentariu
VIFCOR Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Buna ziua,Am o placa video ati radeon 4650 1GB ram pe 128 bit si cand cablu cu mufa vga de la monitor in portul vga, mi se vad culorile sterse, rosu nu se vede mai mult albastru si verde . Are si port de dvi si am bagat un convertor din acela de la dvi la vga si se vedea ok, acum nu mai functioneaza nici cu ala.Se poate sa fie mufa vga de vina, pot sa o schimb sa pun alta mufa?sau nu mai pot face nimic?Problema a aparut cand am incercat sa pun pc -ul pe un tv -lcd care avea mufa vga de intrare, deoarece de multe ori cand puneam cablul de la placa video la tv -lcd facea un scurt, poate sa fie asta problema.Merci O reparatie costa aproximativ cat o gasesti SHEroarea frecventa este conectarea in timpul functionarii, diferentele de potential deterioreaza porturile cipului video, necesitand inlocuirea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum