bcristian Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 Te asigur ca stiu sa citesc, respectiv sa ma uit la un ac Link spre comentariu
spik Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 Inseamna ca ai o bormasina buna...daca ar avea si un motor mai puternic ar fi si mai buna! Link spre comentariu
roscatu Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Ori voi ati nimerit unele chiar prastie, ori o mai fi scazut calitatea in ultimii ani. Eu am un Einhell de vreo 7 ani, a dat mii de gauri in toate materialele posibile, inclusiv cu burghiu de 8 de carbura in otel de scule. In nici un caz nu bate mandrina 2-3 milimetri sau alte povesti de groaza auzite pe aici. Ce model de masina este? Link spre comentariu
bcristian Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Einhell SB 401/1 Link spre comentariu
roscatu Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Se mai gaseste de cumparat? daca nu, modelul BT-BD401 cum este?merita cumparat pentru gauri ocazionale in alama,cupru,aluminiu,otel? Link spre comentariu
bcristian Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 (editat) In afara de culoare, pare identica cu a mea. Daca o cumperi dintr-un magazine fizic, poti sa te duci cu un comparator pe un support magnetic sa verifici tir-ul. Editat Aprilie 25, 2016 de bcristian Link spre comentariu
roscatu Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Poți sa dezvolți puțin te rog ca n-am înțeles,ce fel de comparator am nevoie? Ce este 'tir'? Link spre comentariu
mihaighe Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Poți sa dezvolți puțin te rog ca n-am înțeles,ce fel de comparator am nevoie? Ce este 'tir'? urmareste video si o sa intelegi. Link spre comentariu
roscatu Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Si cum foloseste acest comparator?Care ii logica? Link spre comentariu
florianmro Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 "TIR"inseamna abreviat"Total Indicator Runout"? Link spre comentariu
chas3 Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Intocmai. Sau total indicator reading. Gasesti o descriere sumara aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Total_indicator_reading Link spre comentariu
spik Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Ha, e o chestie sa mergi cu ceasul comparator si suportul lui la magazin! Este indeajuns sa misti cu mana axul suport de mandrina, lasat cat mai jos, sa simti jocul. Eu assa am facut la toate si singura ce nu avea joc a fost intr-un stand dedicat din Doraly. Din pacate nu i-am retinut marca ce oricum era no name, daar era robusta si cu motor de 700 w. Cert este ca cele ce sunt sub 1000 lei nu prea au rulmenti si nici materialele din care sunt facute nu sunt stralucite. Link spre comentariu
bcristian Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Adevarat ca principiu. Dar "pentru gauri ocazionale in alama,cupru,aluminiu,otel" chiar crezi ca merita sa recomandam masini de >1000 ron? E adevarat ca si indicatia mea cu comparatorul e tot exagerata Altfel, pentru precizia la care ma astept de la o bormasina, aia a mea e mai mult decat suficienta. Daca vreau precizie fac gaurile cu freza, care e oricum mult mai rigida, plus ca am deplasari in coordonate. Link spre comentariu
roscatu Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Deci ce imi recomandati? Link spre comentariu
alin 105 Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Deci in 500 de lei , orice iei e cam aceasi petarda sub denumiri diferite, facute probabil la aceiasi fabrica chinezeasca (stern, einhel, gude,fartool, bernardo, fuck &shit).Dai gauri mai comod in fier si cu efort mai mic fata de o bormasina de mana.Toate au bataie la ax,daca au motorul de 350 W gaureste greu si trebuie grija la gaurire, variantele cu motor de 180 W is bune pt spalat pe dinti.Burghiele mai mici de 3 mm vor fi de obicei rupte de bataile axului. De la 10-12 mil in sus scula se prezinta mai bine si ai de obicei motor de minim 600 w, ax cu bataie mica/neglijabila, forta la gaurire, confort. Am in atelier atat varianta de 500 cat si aia de 1200.Nu mai gauresc decat la aia mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum