vasy59 Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 O schema pentru un invertor VOLTCRAFT NPI2000-24 care are seria pe placa COTEK 66-B779-1100 , functioneaza dar are la iesire numai 198v ,au fost schimbate 4 diode de un ,,meseriasi'' si consider ca nu este ce trebuie [ diodele montate sant 1N4001] Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Daca nu e sinus pur,merge corect...aparatul tau nu masoara corect unda dreptunghiulara Link spre comentariu
vasy59 Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Nu este sinus pur ,dar am mai multe instrumente si masoara toate la fel ,in schimb pe ecranul tv se plimba niste dungi ,banuiesc ca este din cauza tensiuni prea mici ,daca il pun in priza la 220v ,tv. merge corect.Dar o SCHEMA nu ma poate ajuta nimeni ,este cumparat din comert de la o firma din Oradea [germanelectronics ] ,i-am contactat si au spus ca nu au asa ceva. Link spre comentariu
XAN77 Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 ...pe ecranul tv se plimba niste dungi ,banuiesc ca este din cauza tensiuni prea mici ,daca il pun in priza la 220v ,tv. merge corect...eu am la priza in casa 198V in zilele bune, deci nu e scazuta acea tensiune pentru tv. Doar pe un osciloscop ai vedea unda reala a tensiunii. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Dungile sunt din cauza undei dreptuncghiulare.Sa mai repet si a 3-a oara?Sau mai bine cauti ce s-a scris deja pe tema asta? Link spre comentariu
vasy59 Postat Ianuarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Ok ,vad ca rugamintea mea de a gasi pe cineva sa ma ajute cu o schema a degenerat in a da indicatii ,eu nu am cerut decat ,,O SCHEMA'' ,si ca sa se inteleaga mai bine are un ,,prieten'' unul identic si are pe iesire 228 V si TV. merge perfect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum