Vizitator etain1 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 am un amplificator vintage in stare perfecta de functionare , AKAI AM 2600 caruia i s-au sters marea majoritate a inscriptiilor , arata foarte urat asa , si m-am decis sa il curat complet in speranta ca voi gasi pe cineva care sa imi refaca , aceste inscriptii ........ce credeti , este posibil , stiti pe cineva care face asa ceva ? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Se pot adopta mai multe metode. Era bine sa postezi la bazar-servicii daca vrei sa cauti pe cineva care sa realizeze aceasta operatiune. Link spre comentariu
escu69 Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Aceeasi problema o am si eu la un timer Pioneer DT-500, inscriptiile partial sterse. Am o linie blue series impecabila si timer-ul asta ii cam strica aspectul... Link spre comentariu
Neluc Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Letraset,este o solutie foarte eleganta.Daca locuiati in Bucuresti rezolvam si beam niste beri dar sunteti prea departe.Vedeti la proiecte o bibileala de-a mea ,,ocupatie de concediu'',doar ca este scris alb pe negru dar se poate si cu fronturi negre.Daca le vindeti m-ar interesa.Toate cele bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum