Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru boxe 60w

Busica_Alex

Postări Recomandate

Salut.As vrea sa achizitionez o pereche de difuzoare de 60w+2 tweetere (la tweetere inca nu stiu de ce putere sa fie:D) si as vrea sa le fac un filtru cat mai simplu.Daca poate cineva sa ma ajute si pe mine cu o schema cat mai simpla.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Busica_Alex

7

• CBI

2

• marian adrian

2

• corneillus

1

Deocamdata nu stiu ce model au boxele pt ca am anulat cmanda:D (defapt uitasem sa-i dau trimitere:D)Am sa trec maine pe la mai multe magazine de piese de aici din craiova sa vad ce modele de boxe si la ce preturi sunt.Avand in vedere ca am 15 ani jumate nu prea sunt in bani:D

Link spre comentariu

atunca casca ochii,nu da putinii banuti pe mizerii chinezestichiar si daca le faci tu,din cacat nu faci bici ,mai ales daca nu ai nici cunostinte cat de catmai bine cauti ceva boxe de fabrica vintage in putinii banuti pe care-i ai,poti incepe cu ocazii.rosau un sistem 2.1 modern mai maricele un sfat prietenesc,nu vreau sa-ti stric planurile,dar doar prin munca nu o sa compensezi deficientele materialelor folosite

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări