Busica_Alex Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Salut.As vrea sa achizitionez o pereche de difuzoare de 60w+2 tweetere (la tweetere inca nu stiu de ce putere sa fie:D) si as vrea sa le fac un filtru cat mai simplu.Daca poate cineva sa ma ajute si pe mine cu o schema cat mai simpla.Multumesc. Link spre comentariu
Busica_Alex Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Am uitat sa mentionez ca difuzoarele au impedanta de 4ohm Link spre comentariu
corneillus Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 cel mai simplu "filtru" este format dintr-un condensator nepolarizat de valoare mica 1-2 uF in serie cu tweterul si basul conectat direct.... Link spre comentariu
marian adrian Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 sal am facut eu un filtru pentru tweetere am investit can 3 zile de experimente dar se aude ffbine o sa pun zilele astea poze cu schema si cablajul Link spre comentariu
Busica_Alex Postat Ianuarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 M-am gandit si eu la "filtrul" cu un condensator dar vruiam sa cer parerea unora care au mai utilizat aceasta metoda. Link spre comentariu
Busica_Alex Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 "marian adrian" cand poti pune schema filtrului? Link spre comentariu
marian adrian Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 imi pare rau dar nu mai postez schema k uni se cred prea inteligenti Link spre comentariu
Busica_Alex Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Am zis eu ceva gresit? Link spre comentariu
Busica_Alex Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Poti pune schema?Am facut comanda de boxe si as vrea sa le fac cat mai repede:D Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 fa o schema clasica de ordinul 2 pt 4 ohmi sau ce ai tu,nu mai astepta mura-n gura dupa cai verzi pe pereti daca nu ai piese ramai la varianta cu un condensator,asta e cea mai simpla vezi aici un calculator bun http://www.mh-audio.nl/CrossoverNetwork ... eakers.asp mai bine ai preciza ce difuzoare folosesti poate te ajuta cineva filtrele nu se calculeaza dupa puterea difuzorului Link spre comentariu
Busica_Alex Postat Ianuarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Deocamdata nu stiu ce model au boxele pt ca am anulat cmanda:D (defapt uitasem sa-i dau trimitere:D)Am sa trec maine pe la mai multe magazine de piese de aici din craiova sa vad ce modele de boxe si la ce preturi sunt.Avand in vedere ca am 15 ani jumate nu prea sunt in bani:D Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 atunca casca ochii,nu da putinii banuti pe mizerii chinezestichiar si daca le faci tu,din cacat nu faci bici ,mai ales daca nu ai nici cunostinte cat de catmai bine cauti ceva boxe de fabrica vintage in putinii banuti pe care-i ai,poti incepe cu ocazii.rosau un sistem 2.1 modern mai maricele un sfat prietenesc,nu vreau sa-ti stric planurile,dar doar prin munca nu o sa compensezi deficientele materialelor folosite Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum