Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce ziceti de acest proiect

cata_124

Postări Recomandate

Spre rusinea mea am rezolvat problema (prin separarea volumelor) fara sa inteleg exact intimitatea fenomenului. :jytuiyu Cert este ca in pasajele aglomerate in joase aparea sporadic o manjire a sunetului. Iluminind din lateral wooferele serie cu un stroboscop am surprins miscarea nesincrona a conurilor. La sugestia lui CBI am separat volumele. La legarea paralel fenomenul nu era asa evident.Oricum, de atunci, indiferent de topologie, separ volumele. Pot sa delirez o explicatie dar nu cred in ea. Teoretic, de la + la - , al doilea woofer serie vede semnal cu pi/2 in urma. Insa stim cu toti ca sensul de curgere al curentului e doar o conventie :da Putem sa stabilim noi aci ca de miine, sa fie invers, de la -la+ . Inca o observatie, miscarea anapoda era la wooferul de sus, niciodata la cel apropiat de podea, probabil diferenta de cuplaj cu mediu are un cuvint de spus.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cata_124

11

• Yoshiro

7

• ari_panterra

2

• adrian lucian

2

Aha, interesanta observatia ca wooferul de sus era ce prezenta probleme. Un defazaj de pi/2 are corespunde unui filtru de ordin 1. Acum de ce numai cel de sus se comporta asa e greu de descifrat. Poate depinde si de banda reprodusa. Daca isi mai aminteste CBI poate intervine cu mai multe detalii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări