Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Editare fisiere pdf

wally_gatter

Postări Recomandate

M-ar interesa un program sau utilitar free care permite editarea fisierelor pdf. Am incercat sa fac editarea cu Adobe reader X dar nu merge free , e nevoie de aprox 20euro pe an , iar pentru doar cateva fisere de editat nu merita investitia...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

6

• marianjoita

4

• validae

1

• corneillus

1

Top autori în acest subiect

Ideea este urmatoarea , am o schema electrica in format pdf , si doresc sa o editez , sa-i adaug sau scot linii , simboluri (text) . am incercat cateva softulete dar nu a mers ... :sparge:

Link spre comentariu

Ideea este urmatoarea , am o schema electrica in format pdf , si doresc sa o editez , sa-i adaug sau scot linii , simboluri (text) . am incercat cateva softulete dar nu a mers ... :sparge:

Cel pe care l-am indicat permite editarea textului
Link spre comentariu

Cel pe care l-am indicat permite editarea textului
permite dar e versiune demo si lasa acel watermark , prezent pe fiecare foaie, si imi strica schemele :rade:
Link spre comentariu

Acu mai am o dilema , cu ce program pot converti fisiere word in pdf? :rade:

Exista o aplicatie pentru word care face posibila salvarea direct in pdf. Aplicatie, daca nu ma insel este gratuita. Eu o folosesc pe word 2007
Link spre comentariu

Pentru a face PDF din orice program, recomand "CutePDF", este mic, gratuit, nu introduce reclame si merge de fiecare data perfect.

Pentru editarea fisierelor de tip PDF, recomand "Foxit PDF Editor".

Am incercat sa fac un upload pe un server de gazduire dar ceva nu merge bine.

Trebuie 2 fisiere : Converter.exe si CuteWriter.exe

Aici aveti lincurile directe direct de pe site-ul lor :

http://www.cutepdf.com/download/converter.exe

http://www.cutepdf.com/download/CuteWriter.exe

Se instaleaza prima data Converter.exe si apoi CuteWriter.exe

Din programul care vreti sa faceti PDF (orice program care are optiunea "print" ) : Excel, Word, Powerpoint, AutoCAD, CATIA, Inventor, Internet Explorer, Mozilla, Paint, InfranView, Eagle, Circuit Wizard, etc.

Veti gasi in lista de imprimante o pozitie cu numele CutePDF, sau CuteWriter, se selecteaza acea imprimanta virtuala si se seteaza pe A4 ca format de hartie pentru a nu va deforma fisierele, pentru ca majoritatea folosim formatul standard A4 la imprimante. Dupa care se da print si se salveaza fisierul unde doriti.

Spor.

Stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări