wally_gatter Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 M-ar interesa un program sau utilitar free care permite editarea fisierelor pdf. Am incercat sa fac editarea cu Adobe reader X dar nu merge free , e nevoie de aprox 20euro pe an , iar pentru doar cateva fisere de editat nu merita investitia... Link spre comentariu
corneillus Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 eu cand am avut asemenea necesitati am gasit un program pe net , nu ii mai retin numele, le incarcam si le transformam in fisiere word.... Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 M-ar interesa un program sau utilitar free care permite editarea fisierelor pdf. Am incercat sa fac editarea cu Adobe reader X dar nu merge free , e nevoie de aprox 20euro pe an , iar pentru doar cateva fisere de editat nu merita investitia... http://cad-kas-pdf-editor.ro.malavida.c ... 57-windows Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Ideea este urmatoarea , am o schema electrica in format pdf , si doresc sa o editez , sa-i adaug sau scot linii , simboluri (text) . am incercat cateva softulete dar nu a mers ... Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Ideea este urmatoarea , am o schema electrica in format pdf , si doresc sa o editez , sa-i adaug sau scot linii , simboluri (text) . am incercat cateva softulete dar nu a mers ... Cel pe care l-am indicat permite editarea textului Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Eu le modific in Paint, e mai simplu, dai ,,Select tool" in Pdf, selectezi schema, Copy Image si apoi deschizi Paint si in pagina goala aplici Paste. Simplu, nu ? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Ideea este urmatoarea , am o schema electrica in format pdf , si doresc sa o editez , sa-i adaug sau scot linii , simboluri (text) . am incercat cateva softulete dar nu a mers ... Cel pe care l-am indicat permite editarea textuluipermite dar e versiune demo si lasa acel watermark , prezent pe fiecare foaie, si imi strica schemele Link spre comentariu
H Robert Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Nitro PDF Professional asta e cel mai bun zic eu. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Acu mai am o dilema , cu ce program pot converti fisiere word in pdf? Link spre comentariu
paul14 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Deschizi fisierul, File> Save As si alegi pdf. Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Acu mai am o dilema , cu ce program pot converti fisiere word in pdf? Exista o aplicatie pentru word care face posibila salvarea direct in pdf. Aplicatie, daca nu ma insel este gratuita. Eu o folosesc pe word 2007 Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Deschizi fisierul, File> Save As si alegi pdf. Nu am in al meu Word optiunea de pdf la "Save As" :cry: Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Cauta pe net aplicatie care se instaleaza pentru word si permite salvarea in pdf. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Am rezolvat cu Nitro PDF Professionall Link spre comentariu
Matrixu Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Pentru a face PDF din orice program, recomand "CutePDF", este mic, gratuit, nu introduce reclame si merge de fiecare data perfect. Pentru editarea fisierelor de tip PDF, recomand "Foxit PDF Editor". Am incercat sa fac un upload pe un server de gazduire dar ceva nu merge bine. Trebuie 2 fisiere : Converter.exe si CuteWriter.exe Aici aveti lincurile directe direct de pe site-ul lor : http://www.cutepdf.com/download/converter.exe http://www.cutepdf.com/download/CuteWriter.exe Se instaleaza prima data Converter.exe si apoi CuteWriter.exe Din programul care vreti sa faceti PDF (orice program care are optiunea "print" ) : Excel, Word, Powerpoint, AutoCAD, CATIA, Inventor, Internet Explorer, Mozilla, Paint, InfranView, Eagle, Circuit Wizard, etc. Veti gasi in lista de imprimante o pozitie cu numele CutePDF, sau CuteWriter, se selecteaza acea imprimanta virtuala si se seteaza pe A4 ca format de hartie pentru a nu va deforma fisierele, pentru ca majoritatea folosim formatul standard A4 la imprimante. Dupa care se da print si se salveaza fisierul unde doriti. Spor. Stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum