Vizitator beckscuheliu Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 am un TV Hyundai model No. LED HD 22HYL90A! Nu am telecomanda la el,(mi s-a stricat). am cumparat o telecomanda universala (home by somogyi URC11T) si nu reusesc sa o fac sa mearga. ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva cod sau coduri care ar putea s-o puna in functiune? multumesc mult! Link spre comentariu
Vizitator vally_09 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 dar nu ai primit o carticica cu coduri de televizoare? Link spre comentariu
Vizitator beckscuheliu Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 dar nu ai primit o carticica cu coduri de televizoare? Link spre comentariu
Vizitator beckscuheliu Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 ba da...dar nu merge cu acel cod... Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 De obicei la un model de TV se dau mai multe coduri, sau TV-ul tau avea doar unul ?Daca e asa, inseamna ca telecomanda nu e compatibila cu tipul tau.Roaga pe cei de la magazin sa-ti dea alta care sa aiba mai multe coduri in schimb,( daca mai ai ambalajul original ) Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 am un TV Hyundai model No. LED HD 22HYL90A! Nu am telecomanda la el,(mi s-a stricat). am cumparat o telecomanda universala (home by somogyi URC11T) si nu reusesc sa o fac sa mearga. ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva cod sau coduri care ar putea s-o puna in functiune? multumesc mult!Cautati telecomanda originala ,sau echivalenta > nu mai umblati cu tot felul de ,,universale '' de 3lei !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum