cristian_98 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Va prezint aici (unde se poate scrie de orice inafara de discutii vulgare, politice si rasiale), o voce buna de la mine, din Suceava.Este vorba de Dan Sinauceanu, un profesor de muzica. Nu vreau sa fac reclama formatiei din care face parte, desi toti sunt foarte bine pregatiti, canta exceptional toate genurile de muzica, tango, folclor, usoara...etc. Va rog sa ascultati pana la capat aceste clipuri. . .http://www.youtube.com/watch?v=f2fbJZE3 ... A4188389E9 Daca doriti va dau link si spre alte genuri. Nu vreau sa se considere reclama, ci doar un mod de relaxare. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Bun tipul si trupa ,stie sa intretina fara cocalarie.Bravo lor ! Link spre comentariu
cristian_98 Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Tocmai, e dupa parerea mea (si a multora ) cea mai buna formatie din bucovina.Tocmai ca nu e lautarie chioara...Instrumentele sunt profesionale, de foarte mare calitate, profesionalismul e pe primul loc.Sa nu uitam, ca in spatele a ceea ce auzim este multa multa munca, talent si suflet... Link spre comentariu
gabiunu Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Mi-au placut amandoua prezentarile.Par sa aibe un stil mai curat.Singurul element care ma duce cu gandul in alta parte este palaria.Succese la toata echipa! Link spre comentariu
cristian_98 Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Palaria face parte din vestimentatia pentru aceste tangouri, in rest, sunt foarte eleganti, fara cuvinte. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Foarte frumos, ma bucur ca apar si formatii care abordeaza alte genuri, in ultima vreme manelizarea muzicii romanesti a ajuns la un nivel greu de digerat. Formatia care am vazut-o in clipurile de mai sus - primul un special - inspira in alt mod, reuseste sa recreeze oarecum atmosfera feerica din Bucurestiul anilor '40, am ramas placut impresionat. Avand in vedere contextul, genul muzical si prezentarea acea palarie m-a dus cu gandul la moda perioadei respective si nu la altceva Link spre comentariu
gabiunu Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Bravo @cristian_98.Electronica se potriveste perfect cu muzica.Cred ca in curand o sa te vedem exersand si la alte instrumente! Link spre comentariu
gabiunu Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Cristian!Te asteptam sa faci poate ce nu am avut noi curaj sa facem!O noapte buna la tot forumul! Link spre comentariu
cristian_98 Postat Ianuarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Eu merg in continuare cu amandoua pasiuni: muzica si electronica.Chiar daca in electronica nu am timp aproape deloc de studiat ceva, in muzica asta e, ca sa ajungi undeva, multe multe ore de studiu, care pare oarecum plictisitor...Multumec de aprecieri! Link spre comentariu
cristian_98 Postat Ianuarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Va prezint to aici, Orchestra '' Brass Bucovina'', tot de la mine din Suceava. E formata doar din instrumente din alama, inafara de orga si chitara. Auditie placuta! Merita ascultati acesti muzicieni: E o interpretare superba! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Astia de la Brass mi-au adus aminte de Sile Dinicu Cei de la Continental i-am vazut si auzit in toamna trecuta la o nunta...meseriasi baietii,scumpi,dar merita. Link spre comentariu
cristian_98 Postat Ianuarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Corect, sunt scumpi, dar merita pe deplin mai ales la un eveniment unic in viata...Pana la urma nu le facem reclama...e muzica de relaxare, '' de ascultat''. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum