Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O voce buna, dar nu foarte cunoscuta...

cristian_98

Postări Recomandate

Va prezint aici (unde se poate scrie de orice inafara de discutii vulgare, politice si rasiale), o voce buna de la mine, din Suceava.Este vorba de Dan Sinauceanu, un profesor de muzica.

Nu vreau sa fac reclama formatiei din care face parte, desi toti sunt foarte bine pregatiti, canta exceptional toate genurile de muzica, tango, folclor, usoara...etc.

Va rog sa ascultati pana la capat aceste clipuri. :da :da

.

.http://www.youtube.com/watch?v=f2fbJZE3 ... A4188389E9

Daca doriti va dau link si spre alte genuri.

Nu vreau sa se considere reclama, ci doar un mod de relaxare. :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_98

6

• gabiunu

3

• ari_panterra

1

• +_Florin_+

1

Tocmai, e dupa parerea mea (si a multora ) cea mai buna formatie din bucovina.Tocmai ca nu e lautarie chioara...Instrumentele sunt profesionale, de foarte mare calitate, profesionalismul e pe primul loc.Sa nu uitam, ca in spatele a ceea ce auzim este multa multa munca, talent si suflet... :da :da :101

Link spre comentariu
:aplauze Foarte frumos, ma bucur ca apar si formatii care abordeaza alte genuri, in ultima vreme manelizarea muzicii romanesti a ajuns la un nivel greu de digerat. Formatia care am vazut-o in clipurile de mai sus - primul un special - inspira in alt mod, reuseste sa recreeze oarecum atmosfera feerica din Bucurestiul anilor '40, am ramas placut impresionat. Avand in vedere contextul, genul muzical si prezentarea acea palarie m-a dus cu gandul la moda perioadei respective si nu la altceva :rade:
Link spre comentariu

Eu merg in continuare cu amandoua pasiuni: muzica si electronica.Chiar daca in electronica nu am timp aproape deloc de studiat ceva, in muzica asta e, ca sa ajungi undeva, multe multe ore de studiu, care pare oarecum plictisitor...Multumec de aprecieri! :da :da

Link spre comentariu

Va prezint to aici, Orchestra '' Brass Bucovina'', tot de la mine din Suceava.

E formata doar din instrumente din alama, inafara de orga si chitara.

Auditie placuta!

Merita ascultati acesti muzicieni:

E o interpretare superba!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări