Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PCL82 SRPP Full Bridge

RockDok

Postări Recomandate

Cu modificari absolut minore asupra cablajului am inlocuit IR2161 cu IR2153. In faza de test merge elegant si "cool". Am sa revin asupra alimentarii clasice atunci cind eu vreau si nu atunci cind un motaj oarecare are de gind sa ma scoata din minti. Alimentarea clasica o voi folosi pentru cele G807 pe care le am si pe care voi experimenta si trafo interstage. Dar toate la timpul lor. Sa vedem cum echilibrez SRPP-urile.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• RockDok

22

• simson

3

• Kosmin

2

• mila

2

Top autori în acest subiect

Ma gindesc la schemele de mai jos pentru echilibrare, prima ramura separat urmat de a doua ramura. Eliminind R15 intrarea si defazarea nu mai sint alimentate. In loc de R17 si R22 parca as pune cite o sirma. Nu am gasit nicaieri graficul pentodei din PCL82 legata in mod trioda ca sa ma lamuresc pe unde ma aflu in montajul asta cu PSF, Ra, etc.

Link spre comentariu

Multumesc, am gasit si eu ceva apropiat, adica echivalent, 6BM8 legat trioda. Problema in schimb este alta, nu reusesc sub nici o forma sa obtin 1/2 din tensiunea de alimentare la jumatatea puntii. Am 2V in anodul V1B si 60V pe R18 ceea ce inseamna ca V3B este complect blocat. R18 si 19 au 330 ohmi. Poate reducind valoarea R18 deblochez V3B. Ori si cum schimb lampile tensiunea pe R18 se mentine intre 55V si 70V.Citat din administrare:"Ne pare rău, cota fişierelor ataşate a fost atinsă."O fi vrind sa insemne "Mai multe povesti, mai putine scheme si chestii concrete"

Link spre comentariu

Citat din administrare:"Ne pare rău, cota fişierelor ataşate a fost atinsă."O fi vrind sa insemne "Mai multe povesti, mai putine scheme si chestii concrete"

Probabil cum casuta de mesaje private are o dimensiune fixa de 25mesaje, asa si spatiul de gazduire alocat fiecarui utilizator e limitat, dar nu va impiedica nimeni sa folositi http://www.postimage.org sau altele asemenea.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări