ionut20 Postat Iunie 29, 2006 Partajează Postat Iunie 29, 2006 A fost prezentat acest amplificator intr-un numar mai vechi de la conex Link spre comentariu
LostCell Postat Iunie 29, 2006 Partajează Postat Iunie 29, 2006 as dori daca aveti un amplif cam de 30W cls A cu fet-uri..preferabil integral..cu fet Link spre comentariu
sogard_2003 Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 ce putere IMENSA :axe: :axe: :weedman: cred ca ar rupe teslele mele de 10w de acasa...VASILE faci la comanda montajul?de fidelitate nu te mai intreb.... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 as dori daca aveti un amplif cam de 30W cls A cu fet-uri..preferabil integral..cu fetALeph 5 te satisface ? Il am dar maine plec acasa, dupa ce ma intorc stam de vb. Link spre comentariu
LostCell Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 aleph5 ar fi okey..tarife(cablaj..piese)dupa ce vii nu?doar ca dupa ce poze am vazut pe net..pare cam mare.. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 cablajele sunt destul de micute dar radiatoarele o sa fie gigantice, asta se intampla daca doresti amplificator in clasa A de 30W Integral pe FET :supz: uite in atasament Link spre comentariu
LostCell Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 asta parca avea 60w..si cica ii trebuie un tranformator de 300VA asa vine un randament de doar 20% sper ca sunetul o sa fie pe masura. :rock:.Componentele o sa le pot lua de la tine?(toate)cablaju..nu stiu.. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 am si cablaje si componente pentru el.Vorbim dupa ce vin din vacanta in 1 august Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum