Vizitator alexboss89 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 buna ziua,sunt nou pe acest forum si nu prea am cunostinte in electrica si electronica,as dori sa stiu cum as putea pune doua controlere pentru motorele dc in defazaj,va multumesc, Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Se poate defaza curentul continuu? Daca nu, mai bine ai explica calumea ceea ce vrei Link spre comentariu
Vizitator alexboss89 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 imi cer scuze,nu in defazaj. vreau cand unul se deschide, al doilea sa se inchida si invers. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Pai si...ce rost ar avea? Motorul ar fi alimentat continuu si gata (in caz ca fiecare are factorul de umplere 50%)Eu parca ti-am zis sa explici clar, cu lux de amanunte, nu telegrafic, ca nimeni n-are nici cea mai mica idee despre ce-ai vrea tu sa faci Link spre comentariu
Vizitator alexboss89 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Este vorba despre o masina electrica Am auzit de la cineva ca, daca in loc de un controller legi doua si le programezi astfel incat sa mearga pe rand, cand unul este deschis celalalt sa fie inchis si invers, dar la milisecunda, se reduce consumul si in consecinta creste autonomia.Ceea ce doresc sa aflu este cum as putea sa fac asta? Link spre comentariu
cirip Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 se reduce consumul si in consecinta creste autonomia.Daca scopul e sa reduci consumul pentru acelasi efect la iesire, atunci sunt vise de noapte! Indiferent ce faci, scoti mai putin decat bagi. Nu pacalesti aparatul. Gandeste-te la chestia asta. Ai un radiator electric de 1KW. Vrei sa consume mai putin si pui o dioda in serie, ca sa fentezi una dintre alternante. Intr-adevar, consuma mai putin, dar si incalzeste mai putin. Ceea ce doresc sa aflu este cum as putea sa fac asta? Si eu as vre asa aflu! Au mai incercat pe la energie alternativa, dar pana acum nu am vazut decat povesti. Nimic realizat practic de un membru entuziast si convins al forumului. Toate dezbaterile inflacarate intre sustinatori si sceptici s-au transformat in final intr-o liniste abisala din partea sustinatorilor. Filme pe iutub sunt excluse ca argumentatie ca "se poate". Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Daca doresti a scadea turatia, e mult mai avantajos energetic in comutatie decat cu un rezistor inseriat sau o comanda liniara. Daca folosesti turatia maxima la un motor de Vcc, randamentul cel mai bun il obtii fara nimic intercalat, direct pe alimentare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum