Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor alegere amplificator audio

Postări Recomandate

As fi interesat de achizitionarea unui amplificator audio pentru acasa si nu stiu ce sa aleg, eu unu as prefera modelele de la Yamaha , mi se par construite mai bine, cel putin asa mi se par mie, dar sunt o gama variata de amplificatoare si nu prea stiu din care sa aleg, precizez ca vreau un model de peste 60w la 8 ohm,.Astept parerile voastre despre ce a-ti alege voi dintre toate modelele fie ele mai vechi sau mai noi, sau daca aveti alte exemple de alte amplificatoare gen Technics, Sony,Kenwood sau Pioneer mai bune astept parerile voastre si cu detalii despre modele.Cred ca o sa fiu intrebat pe ce model de boxe o sa il montez, precizez ca nu am boxe si o sa le aleg dupa ce o sa aleg amplificatorul.Astept pareri, stima .!!!!!! :da :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Stiu, dar nu prea gasesti pe 8 ohm multe peste 50w , asta vroiam si eu dar ceva la 100w macar, dar ma gandeam sa cumpar dinastea si cu timpul sa le schimb sau sa imi construiesc eu altele din 0 ,cateva amplificatoare care suporta 4-16 ohm.Imi place combinatia asta de boxe cu tonsil de la tipul asta din clip si vad ca suan demential pe 2-3 amplificatoare separate, din ce am vazut este un tonsil de 10' dar nu stiu de care, si arata misto tipul incintelor.Daca aveti dee despre acest proiect as vrea sa aflu si eu combinatia de difuri, filtre si detalii despre incinta.

Link spre comentariu

Am gasit intr-un alt clip si spune ca foloseste urmatoarele, gdn25/80/1 ,gdwk10/80/7 gdm16/80/1 si incinta 65L , nu specifica la cat este acordata si ce filtre foloseste .Poate simula cineva o incinta cu aceste difuzoare sa vadem ce arata graficele, la el in clip chiar imi place cum se aud :) Combinatia ar costa cam asa woofer-44 e , medii 31 iar la tweeter nu am gasit pretul, dar o fi si ala vre-o 20 e deci in total sa zicem cam 100 euro per bucata 200 euro numai difuzoarele fara filtre, asta e marea problema ca nu stim ce filtre a folosit, sa costea si alea cred ca iara 100 euro ambele.Ce ziceti se merita 300-350 de euro pentru un asemenea proiect? gasim ceva mai bun la banii astia pe piata.Apropo care vrea sa isi dea cu parerea despre boxe am mutat topicul al boxe sa nu se supere moderatorii ca vorbim despre boxe la amplificatoare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări