Swat Cat Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 ce parere aveti? a mai fost un topic pe tema asta dar vad ca s-a teleportat.... are cineva o schema.. o idee..ceva ca sa putem face o masina dar topeste zahar si in face vata?? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 o rasnita de zahar centrifugala incalzita de la o flacara de gaz butane chiar simplu principiul :smt003 Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iunie 30, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2006 si asa iese zahar ars Link spre comentariu
Adrian Luben Postat August 8, 2006 Partajează Postat August 8, 2006 Zahar ars iese numai daca "ti-i zaharul in loc" si-l incalzesti pana se arde, cand e centrifugat asupra lui actioneaza forte destul de mari si astfel e deajuns sa il incalzesti putin si el incepe sa se intinda si e propulsat pe peretii vasului prin niste orificii mici , sub forma de "vata" dupa care poti savura vata pe bat. Link spre comentariu
cristi_ro Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 salutare,simplu principiul pe care functioneaza dar mi se pare mai greu in practica si sper sa ma ajutati voi ca sunteti mai priceputi, cum pot face vasul in care se pune zaharul adica acele gauri de cat trebuie sa fie 0, cati mm sa fie si cu ce se poate face asa mici gauri?in rest ma descurc dar aici nu stiu cu sa fac.ma poate ajuta cineva cu un sfat? :cry: multumesc mult Link spre comentariu
zal Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Aoleu! După 4 ani a reînviat subiectul. De ce nu întrebi un vînzător de vată de zahăr? În primăvara-vara lui 1990 mulţi şi-au demontat maşinile de spălat Albalux ca să scoată motorul cu care şi-au făcut astfel de jucării şi le alimentau electric, inclusiv partea de topire. Link spre comentariu
E_manuel Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 ... mulţi şi-au demontat maşinile de spălat Albalux ca să scoată motorul cu care şi-au făcut astfel de jucării şi le alimentau electric, inclusiv partea de topire.Valeu tata ! Iti dai seama unde-si spalau boarfele mizerabile faceau...vata pe bat,acu inteleg omul de ce vrea ceva home made si bine ca nu-mi placea vata pe bat,cand te gandesti ce pofteau unii... Link spre comentariu
cristi_ro Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Pai as intreba dar in satu mare nu este asa ceva decat de ziua orasului care a fost acum cateva luni si atunci nu ma gandeam sa imi fac eu masina mea. motor am pe 12vcc partea de topire pe gaz la butelie sau de la teava de gaz metan am duza pt flacara singurul lucru problama este sita prin care trece zaharul. stie cineva cati 0,x mm trebuie sa fie?multumesc.numai bine. Link spre comentariu
bogdan_ Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Se poate face foarte usor acasa: http://hackaday.com/2010/04/15/make-cot ... y-at-home/ Link spre comentariu
dj cosmin Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 cam ce turatie ar trebui sa aiba motorul? Link spre comentariu
Seppy Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Am gasit o constructie completa pe http://www.hobbielektronika.hu/cikkek/vattacukor_gep_keszitese_oldal1.html Spor la mesterit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum