Vizitator florin911 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 salutare am si eu nevoie de ajutorvreau sa trec mufa de casti a unui sistem audio(sony mhc-ex700) pe direct, adica sa se auda in acelasi timp cu boxele si vreau sa stiu daca este cineva din Bucuresti sa ma ajute?eu sunt afon in ale electronicii cu atat mai mult in depanari si reparatii toata stima si astept ajutor Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Castile se pot lega in preamplificator, iar difuzoarele se leaga dupa amplificatorul final, tu care solutie ai alege?. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Păi eu nu înțeleg ce pierzi vremea pe forum căutand pe cineva sa te ajute și nu te duci la un atelier specializat ?Doar nu te aștepți să ți-o facă cineva pe gratis ... Link spre comentariu
Vizitator florin911 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 multi au spus ca se poate ori intrerupe circuitul acela de la mufa, dar acum aflu ca sunt alte solutiicare este mai simpla si mai lipsita de riscuri? CONTRACOST Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Strapezi pinii intrerupatoarelor mufei si va functiona impreuna cu difuzorul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum