maricelTECUCI Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 AM UN LEPTOP CARE ESTE DEFECTA PLACA DE RETEA CU ACEST ADAPTOR TP LINK AR MERGE Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Da, merge. Dar nu mai tipa pe forum (nu mai scrie cu caps activat). Link spre comentariu
porscheg Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 N-as fi sigur ca functioneaza avand in vedere ca am explicat ce-i cu acel lepter. Eu as proba inainte sa dau banii. Daca e chipsetul dezilipt dupa cum banuiesc cine stie daca stie sa faca conexiunile la retea chiar daca e usb wireless. Link spre comentariu
ComponentePc Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Daca toti ne-am exprima ca tine iti dai seama ce haos ar fi? Asa e si in comunicarea orala, nu faci vreo pauza? Link spre comentariu
maricelTECUCI Postat Ianuarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 da functioneza corect cu D-link Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum