Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Visaton Atlas Compact MK V

Toyo Cris

Postări Recomandate

Suna beton boxele, ce sa zic. Ii propun lui CBI sa deschida o noua sectiune de reglaje filtre la boxe dupa filmulete de pe youtube. In sectiunea tutoriale as recomanda sa incepem cu o lista de softuri de inregistrat pe telefon si uploadat direct pe youtube. Nirvana e la un click distanta!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toyo Cris

14

• Yoshiro

4

• CBI

3

• zal

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

hehe

cam greu maestre

ce ai folosit acolo? par Senoane dalea de la KON cu supetwetere Tonsil?

daca da,e f posibil sa fii posesorul unor veritabile cutii cu pietroaie chinezesti

se vede ca ai depus efort,insa fara materiale de calitate biciul stropeste cand face poc Posted Image

in definitiv functia primeaza formei si nu invers

dar persevereaza,nu trebuie sa te dezamagesti,inca nu e timpul pierdut daca pasiunea exista icon_jook

Link spre comentariu
Vizitator valeriu_balan

Eu sincer sunt multumit de cum suna. Am auzit la viata mea multe boxe, Pioneer, Kenwood, Bose, Bang&Olufsen, boxe de studio si nu m-au dat pe spate. Cat despre preturi sincer n-as da niciodata mii de euro pe o pereche de boxe.In plus chestia cu "chinezariile" cred ca a devenit o prejudecata. Din punct de vedere tehnologic, China a avansat mult in ultima vreme, iar piata si produsele High-End iau amploare in China. Cel putin pe piata de telecom, China i-a spart pe toti, Ericsson, Nokia, Siemens, Cisco deja sunt "amintiri", Huawei i-a halit deja. In plus, in opinia mea, hobby-urile nu este neaparat necesar sa fie "expensive". Ma rog, n-am incercat sa polemizez. Ideea este ca in principiu relizarile sunt dependente si de obicei corelate cu posibilitatile pe care le ai, materiale, intelectuale, fizice. Important este sa gasesti satisfactie in ceea ce faci si sa fii multumit de rezultate. Altfel, mai bine te lipsesti sau cumperi "de gata" - daca-ti permiti.Oricum intentionez sa-mi fac alt set, MK V-ul, mult mai riguros finisat dar cu siguranta ma voi documenta incat sa fiu in final multumit si de raportul calitate pret.Imi cer scuze pentru comentariul oarecum "a-topic" - bafta tuturor.

Link spre comentariu

in plus chestia cu "chinezariile" cred ca a devenit o prejudecata. Din punct de vedere tehnologic, China a avansat mult in ultima vreme, iar piata si produsele High-End iau amploare in China.

trebuie totusi sa nu confundam zoneleexista si produse cu performante de varf care se dezvolta in China dar preturile nu sunt chiar mici si exista gunoaiele care se fac in China fara nici un fel de studiu,teste sau calitate selectionata a materialelor de fabricatie.Astea de obicei se vand gramezi si cu astea se imbogatesc speculantii din tarile cu putere mica de cumparare pt ca nu stiu cu cat de putin le iau si cate sute sau mii de procente baga apoi in pretul de vanzare,dar in defintiv tot un dodo e,doar ca scumpexista niste limite sub care nu poti produce produse calitative pt ca materialele si know-how-ul pt prelucrarea lor costaacum,daca iti este suficient atat si iti aduc satisfactie ,fii fericit,ai scapat usorpoate nu ai avut contact inca cu ce trebuie,sau conditiile nu au fost prielnicedar cu catalogari de genul "insa va asigur ca se aud excelent." nu pot fi de acord prea multi si sper sa intelegi de cebafta
Link spre comentariu

Multumesc din nou pentru aprecieri.Domnule valeriu_balan, nu sunt un fan al difuzoarelor Visaton. Totul a inceput prin anul 1995 cand am gasit intro publicatie franceza proiectul VOX253 de la Visaton si mie mi sa parut fantastic. Difuzoarele produse de ei au un raport pret/calitate corect. Am realizat si un proiect cu difuzoare hi-fi (mai ieftine), iar daca alegi bine difuzoarele, dimensionezi bine cutia si ''lucrezi'' bine filtrele, vei obtine rezultate foarte bune. Pentru ca am fost incantat de rezultatele obtinute am mers si pe alte proiecte mai compexe si mai scumpe de la ei. Acum voi realiza proiectul ''Jenzen Illuminator'' cu difuzoare Scan Speak, din curiozitate, sa le ascult cu urechile mele, sa umplu timpul atunci cand nu am activitate, ma relaxeaza. Din pacate aceste proiecte m-au scurs de bani, iar daca nu vand nimic din ele, ma opresc aici. :cry: Din punctul meu de vedere, incintele acustice cu pretentii trebuie sa incante atat urechea cat si ochiul. Din aceasta cauza, pretul unor incinte poate creste considerabil (materiale de finisare scumpe, multe zeci de ore de munca).Domnule BF37, sunt de acord cu ceilalti colegi ca o inregistrare nu are legatura cu realitatea (daca era asa nu mai construiam nimic, mai ales ca nu pot asculta acasa din cauza celor mici).O zi buna.

Link spre comentariu

Nu poti asculta in casa din cauza nevestei, nu din cauza celor mici. Nu mai da vina pe ei, da vina pe scorpie :ras: (Sau pe tine...) Am impresia ca pui paravan niste copii nevinovati...in fata impotentei tale audio. Cica am facut boxe da' nu le pot auzii pentru ca am copii.Nici nu trebuia sa pomenesti de asta..... :ciuda: Si eu am 2 mici si cu toate astea pot asculta, normal, nu in timpul noptii sau cind dorm copiii. (Nu dorm tot timpul :rade: )

Link spre comentariu

Da, ai dreptate, e din cauza scorpiei, ar veni tot timpul sa-mi spuna ''da mai incet''. :bataie Radem, glumim, dar am deja un antecedent cu unul din pustii mei care a luat difuzoarele la infrumusetare. Sunt nazdravani, poate peste vreo 5 ani voi indrazni sa duc si acasa o pereche, pana atuci le tin la sediu.

Link spre comentariu

Se pare ca nu m-am facut inteles........In fine , eu cred ca o inregistrare de calitate decenta , face mai mult decat 10 volume scrise in umbra subiectivismului celui care face descrierea. Ca sa-mi sustin cauza voi mai da un exemplu:

Nu pretind ca , un video de pe youtube se poate compara cu o auditie live, dar e mai bun decat deloc

Link spre comentariu

Mie imi suna ca si cand ar fi dat treble la maxim si basul la minim, asta ca sa nu mai vorbim de reverberatia camerei pe care creierul tau o mascheaza daca esti acolo, dar nu o mascheaza deloc cand ascult de pe youtube. Suna ca dintr-o cripta. Iar zgomotul de fond...priceless.Din punctul meu de vedere acel film e la fel de relevant ca o poza.

Link spre comentariu

Se pare ca nu m-am facut inteles........In fine , eu cred ca o inregistrare de calitate decenta , face mai mult decat 10 volume scrise in umbra subiectivismului celui care face descrierea. Ca sa-mi sustin cauza voi mai da un exemplu:

Nu pretind ca , un video de pe youtube se poate compara cu o auditie live, dar e mai bun decat deloc
Ba da, am inteles foarte bine ce vrei, dar asa cum au mentionat si colegii nostrii de forum, ceea ce poti auzi de la o inregistrare postata, nu are legatura cu realitatea (timbru diferit, joase, medii, inalte). Cred ca ce poate iesi in evidenta prin acele postari pe youtube este claritatea.Am incercat sa fiu cat se poate de obiectiv cand am prezentat proiectul, stiu ca ceea ce imi place mie sar putea ca altora sa nu le placa. In exemplul de mai sus mi-a placut muzica nu si cum sa auzit inregistrarea.Pacat ca e cam mare distanta, oricum esti binevenit sa facem o auditie.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări