Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa stiu ce amplificator sa cumpar

Vizitator craciuncristi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

pai da si tu mai multe detalii... vrei sa le folosesti toate odata, fiecare cu canalul sau de amplificare, vrei sa le legi serie/paralel sa le folosesti pe un singur amplificator, sau pe rand, selectabil, pentru camera, auditii hi-fi sau manele/zgomoteca? cam in ce buget vrei sa te incadrezi? nou sau second hand? eu in locul tau as renunta la una. as folosi 4 boxe, legate cate 2 in serie si ai obtine echivalentul a 1pereche boxe de 30w/8 ohmi, as cauta un amplificator second o marca consacrata, putere undeva pe la 50 w/canal sau mai mult sa ai o oarecare rezerva de putere, amplificatorul sa mearga mai lejer si fara distorsiuni, dar cu precautie cand folosesti volumul. atentie daca te hotarasti sa le pui in serie , sa le fazezi ca altfel se va auzi rau si ai pierderi de putere.

Link spre comentariu
Vizitator craciuncristi

nu ma pricep deloc la asa chestii,dar as vrea sa le unesc la calculator, sa le folosesc pentru muzica in apartament, da-mi te rog un sfat, nu ma pricep '''serie, paralel''

Link spre comentariu

cum nu pari pretentios, eu as lua asa:

1. un amplificator SH care sa suporte 2 boxe de 4ohmi in paralel, adica sa mearga cu 2ohmi pe canal (asta gasesti in specificatii sau stie vanzatorul) - ca putere un minim de 2x30w ar fi suficient.

2. o amplificare de la un sistem 5.1, era pe forum de vanzare una pe forum http://images8.okr.ro/auctions.v3/700_7 ... 00_700.jpg

3. cumperi un subwoofer de la un siste, 5.1 cu amplificare in el, la care conectezi cele 4 boxe.

4. cauti pe forum ceva home made cu 4 canale, sau vb cu cei care construiesc amplificatorare

5. cumperi un receiver 5.1

ca marja de preturi: 150-400ron

totul tine de buget!

Multumesc!

Link spre comentariu

pai de ce sa ia un amplificator care merge pe 2 ohmi cu boxele in paralel, amplificator care e mai greu de gasit sa functioneze si bine in 2 ohmi si probabile mai scump, cand mai bine pune boxele in serie si face echivalentul uneia de 8 ohmi care merge aproape pe orice amplificator. baniuesc ca asta ar fi cea mai ieftina solutie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări