Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalatie pentru sonorizari nunti

Mircea Bartic

Postări Recomandate

S10-64WE10-200SE10-150SHP-10Win ordinea asta (a performantei )se potrivesc in sistemul meu 8) inafara de s10-64W , toate se incadreaza in bugetul tau 8)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 166
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

70

• TITI

14

• radue

9

• Sharky

8

Top autori în acest subiect

in cazul asta probabil va fi un e10-200S tinand cont ca vor fi loviti cu ipa400, ma apuc de simulari.NeXuS_3 tu ce ai folosit pana la urma pt medii ? stii ca aveai multe variante :lol:

Link spre comentariu

stai ca abia acum am inteles, deci tu ai folosit e10-200s cu 300W, credeam ca zici de mine ca e prea mult ipa 400 :)deci, la mine o sa mearga numai bine e10-200s cu ipa400.

Link spre comentariu

nu ma incanta deloc un sistem mono, o sa am 2 X ip400 ASTA E CLAR si daca chiar vreau pe viitor sa leg satelitii mono o sa mai fac o pereche sa am sistem stereo - (4 sateliti - acopar pana la 200 metri patrati)mai pun inca un sub si deja pot sonoriza un miniclub sau disco la tzara :d deocamdata ma multumesc cu 2 sateliti stereo+1sub.

Link spre comentariu
Vizitator mozo

Salutare Nexus !!!

Misto sistem !!!, dar mai am o intrebare:

Vreau si eu sa-mi fac un rack pt. Peavey-urile mele si pt. un crossover Behringer si ma tot gandesc cum sa le prind. In fata e relativ usor, dar in spate ?

Prinderea amplifurilor pe rack se face cu suruburi sau cu holtzsuruburi ? stinghiile sunt de lemn si/sau au ceva metal in spate ?

descrie si tu un pic cam ce si cum ai facut !!!

Mersi

Mozo

Link spre comentariu

Man, da' sculele tale arata profesional rau!! daca o tii tot asa o sa-i ajungi din urma pe cei de la firme internationale renumite.Spor la treaba, si nu te opri aici! vreau sa vad sisteme si mai puternice!!

Link spre comentariu

urmeaza ceva cu adevarat dement :twisted: 8KW RMS full horn loaded, proiectat sa incapa intr-un VW transporter impreuna cu scena mai micuta si lumini. :wink: sunt curios daca voi reusi :roll: fiti siguri ce veti urmari aici pe forum dezvoltarea viitorului sistem :wink:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări