Vizitator mozo Postat Februarie 15, 2005 Partajează Postat Februarie 15, 2005 Pentru DJ TimmyDa, ai dreptate, dar o sa folosesc o masina de slefuit cu banda, sa rotunjesc marginile si sa "zgarii" un pic sau chiar mai mult melamina.M-am gandit si eu la astfel de probleme si o sa fac mai intai un test, pe o bucata de PAL melaminat identica, pe care o am in casa. O sa lipesc pe ea - asa cum este - o bucata de mocheta, sa vad daca prinde bine cu prenandez.Daca totul e OK, trec la lipit mocheta pe boxa, daca nu, o sa curat melamina de pe boxa si deabia apoi o sa lipesc mocheta.Din ceea ce am vazut eu in exemplificarile de la Practiker pt. acest tip de adeziv, s-ar putea sa tina si cu melamina pe ea. Aveau aia lipite cateva bucati de lemn, de diferite tipuri cu metal, faianta, gresie, aluminiu, cupru etc si tinea foarte bine. Am tras cat am putut eu de cele doua piese lipite cu MK 10 si n-am reusit sa le desprind.Oricum, o sa postez rezultatul pe forum.Poate altii s-au lovit deja de pb. asta si au ceva sfaturi. Link spre comentariu
Vizitator DENON Postat Martie 4, 2005 Partajează Postat Martie 4, 2005 bine lucrat baieti , nu credeam ca se poate face asa ceva la noi nexus , felicitari pt toata munca depusa , ai facut ceva super misto si felicitari pt vasile , am un crossover de la el care e jbiltz daca se poate imi puteti trimite si mie dimensiuni la o carcasa de genul in care ati facut voi ? vreau pt un difuzor HP18W ( acordat la 40 Hz ) mail : [email protected] si inca o intrebare , difuzorul poate fi livrat acasa ? ( sunt din bucuresti ) daca da , unde se poate face comanda ? PS : doua "chestii" d'astea ar putea face fata la nunti de 2-300 de persoane ? multumesc anticipat Dan Dobre Link spre comentariu
Vizitator mozo Postat Martie 6, 2005 Partajează Postat Martie 6, 2005 Doua subwoofere de astea (600W) si 2 sateliti si o sa le cada paharele de pe mese.Raspunsul meu este DA, cred ca ajung pentru ce vrei tu sa faci.Eu am facut petreceri si botezuri, mai putin nunti si am folosit pt 100-120 omuleti un sub de 15" si 2 sateliti de 200W fiecare si treaba a fost super OK. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 31, 2005 Autor Partajează Postat Martie 31, 2005 m-am intors :twisted: amplificatoarele sunt acum in lucru, si au intervenit si ceva modificari la componente... :wink: deci : amplificare 1x700W RMS in 8 ohmi pt sub (tranzistori) amplificare 2x250W RMS in 8 ohmi pt sateliti (tranzistori), am renuntat la 7294 filtru activ intre bass si sateliti setat la 150 Hz , 24dB/oct fitru pt infrabass setat la 40 Hz, 24 dB/oct difuzoare de medii PAAcoustic (P-audio) S10-64W 10" 300W (program) EDIT (24 august): sorteh mi-a tras tzeapa cu amplificarea asa ca am folosit amplificatoare doggedsx1000+ cross stageline MCX200 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 24, 2005 Autor Partajează Postat August 24, 2005 in sfarsit am terminat (si testat) sistemul :P testul a fost facut cu ocazia sonorizarii etapei nationale a campionatului de motorcross care s-a desfasurat la Bistrita. Sonorizarea a fost facuta in aer liber timp de 2 zile 20 si 21 august (sambata si duminica) generatorul cu care am alimentat sistemul (16500 VA) :twisted: cei 2 prieteni care mi-au tinut de urat cele doua zile. ala urat din dreapta sunt eu rack-ul de amplificare , computerul si mixerele. rupt de oboseala dupa 2 zile petrecute in aer liber concluzia: sistemul a facut fata chiar si in aer liber, cu toate ca nu a fost proiectat pt asa ceva. nu a fost nevoie sa dau mai tare de - 10 dB amplificatoarele amplificarea a fost compusa din 1x dogged sx1000 in punte pe bass (1000W RMS / 8 ohmi) 1x dogged sx1000 in mod stereo pe sateliti (2x300W RMS / 8 ohmi) calitatea sunetului a fost extraordinara. nu a existat absolut nici un fel de zgomot de fond chiar si cu mixerul la maxim si cu muzica pusa pe pauza . am folosit un highpass la 40 Hz pe subwoofer sunetul per ansamblu a fost puternic, clar, si echilibrat. fara inalte stridente, sau alte rezonate suparatoare (bass-ul se simtea in plamani de la 10 metri) :twisted: un astfel de sistem costa la mine 2000Euro (inclusiv amplificare si procesare) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 Ai muncit ceva pe el dar a meritat :crazy: Link spre comentariu
TITI Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 Felicitari si de la mine Nexus si sper sa ma apropii si io de peformantele tale cu cele doua woof Mag ale mele si satelitii cu hp15w, mai trebe ceva amplificare si doua tw pe satelitii aia...... :wink: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 Frumos Desii ti-a luat mult a meritat ;) Tot Respectul Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 24, 2005 Autor Partajează Postat August 24, 2005 a durat mult pt ca am avut alte comenzi (boxe si amplificatoare) de facut intre timp + alte urgente :cry: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 24, 2005 Autor Partajează Postat August 24, 2005 am uitat sa specific faptul ca muzica pusa a fost: techno, trance, Psychaedellic, GOA, Drum & Bass si Breakbeat :twisted: Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 si fetele tot de urat v-au tinut ? :naughty: :naughty: :naughty: si felicitari pt proiect :bere: :bere: :bere: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 24, 2005 Partajează Postat August 24, 2005 O meritat sa citesc tot postul Spor la lucru in continuare.Poate o sa primesti o comanda de la mine pe vitorr ca nu esti asa de departe. Link spre comentariu
Vizitator djedd Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 si eu mor de curiozitate Multumesc pentru oferta de munca , ma simt onorat :P Cand va fi gata, voi monta sistemul in aer liber intr-o zona linistita, si voi face cateva masuratori la distanta de 1m, cu un sonometru , sa vad cum se comporta in realitate.Mor de curiozitate sa vad care este presiunea sonora maxima :twisted: vrau macar 125 dBVreau shi eu un sonometru.De unde mi-l pot cumpara? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 25, 2005 Autor Partajează Postat August 25, 2005 un sonometru costa aproximativ un miliard :cry: :oops: eu am acces la asa ceva pt ca am pe cineva in familie care lucreaza la garda de mediu :wink: oricum , se pare ca nu e bun , pt ca masoara doar intre 100 si 10.000 Hz :( Link spre comentariu
Paollo Postat August 26, 2005 Partajează Postat August 26, 2005 si eu as vrea sa fac un sistem asemanator, doar ca o sa fol pt sub hp18 la 150 litri cu fb 40, pt inalte tot pht 411 dar pt medii nush ce sa folosesc ca nu as da mai mult de 1,5 milioane pe dif de 10'ma gandeam la hp10W dar nu cred ca o sa fie destul de liniar sunetul, probabil o sa am "gaura" in medii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum