Vizitator mozo Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 Nexus, am o intrebare!Ma cam apropii de finalizarea cutiei pentru subwoofer si as vrea s-o mochetez. Am gresit cu un milimetru la montarea unui perete lateral fata de capacul de jos si mai am de slefuit un pic, in rest e OK - cred eu.Vreau sa stiu daca ai rotunjit muchiile, ca asa pare din pozele pe care le-ai postat.Am facut-o din PAL MELAMINAT NEGRU si arata destul de bine si asa. O sa pun niste poze cand o sa fac rost de un aparat digital.Ma gandesc s-o las asa (am folosit holtzsuruburi negre si nu prea se vad) si sa pun pe margini niste cornier de aluminiu 2x2 si coltare. Da-ti cu parerea cum ar arata mai bine.Oricum, mai da te rog niste detalii despre mochetare !!!Mersi mult Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 2, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2005 da, am rotunjit muchiile.Daca mochetezi, nu stiu cat va fi nevoie si de cornier, dar daca vor fi plimbate pe la tot felul de sonorizari, atunci cred ca este o alegere buna.Protectiile pentru colturi sunt absolut necesare.la subwoofer am luat o bucata de mocheta de 1000x2550mm, pe care am lipit-o incepand de la mijlocul incintei in partea de jos, continuand cu o laterala, partea superioara, cealalta laterala, si terminand cu partea inferioara a incintei, unde am imbinat-o cu partea de inceput ., pe fata si spate, am lipit restul de mocheta, dupa ce am decupat-o in prealabil ca sa o pot imbina la unghi de 45 de grade.Atentie, vei adapta dimensiunile bucatii de mocheta in functie de dimensiumile incintei, care la tine sunt mai mari. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 Pentru carat pe la chefuri este mai bine sa nu folosesti cornier . Iti va lovi si zgiria ( mereu ) masina cu care o sa le cari si se face f. urit in timp . Daca lipesti f. bine mocheta , nu o sa ai probleme niciodata . Vopseste cu prenadez de buna calitate incinta ( doar cite un perete - odata ) si lasa cam 7 - 10 minute la uscat . Abia dupa aceea poti pune mocheta si se va lipi perfect . Link spre comentariu
Vizitator mozo Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 Multumesc de sfaturi !!!!!!!!O s-o mochetez si o sa pun coltare (pe care oricum le-am cumparat deja)Am retinut ideea cu mochetatul unei singure fete odata si cu asteptatul cateva minute !!!Mersi mult !! Link spre comentariu
Vizitator mozo Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Am cam terminat cutia pt. subwoofer. Poze probabil deseara sau in weekend, cand fac rost un aparat digital.O sa vreau ceva pareri cu privire la necesitatea de a intari cutia. Oricum, am intarit-o eu ceva, adica am pus sipci de 34x34 mm pe toate marginile de prindere intre placi, astfel incat fiecare 2 placi sunt prinse o data intre ele cu holtzsusuburi (si bineinteles lipite) si apoi de acele sipci, care sunt pe toata lungimea TUTUROR capacelor.Nu stiu daca se intelege ceva din ce am spus eu, pozele vor fi mult mai convingatoare.Am dat gauri pt. manere si le montez dupa mochetareCred ca in acest weekend ma si apuc s-o mochetez. Am gasit o mocheta bunicica, culoare gri-sobolan, fara cauciuc pe spate - arata ca o pasla si este destul de flexibila - pret 115.000 lei/mpAstept pareri si sfaturi !!!Multumesc anticipat Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 pai testeza incinta nemochetata..vezi daca ii trebuie sipci...dar nu te stresa ca oricum poti sa bagi sipci in ea prin gaura de la dif chiar si dupa ce mochetezi...si nu e obligatoriu sa prinzi cu suruburi sipcile daca reusesti sa le lipesti bine...ele oricum vor sta fixe pt ca le faci un pic mai lungi decat trebuie, deci vor trebui putin fortate ca sa intre Link spre comentariu
TITI Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Pentru mozo - Vezi poate gasesti mocheta aia de care spui mai ieftin iniasi e la 50.000 metru Link spre comentariu
Vizitator mozo Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Pentru TitiAm gasit si mocheta de 50.000 mp, dar nu-mi place.Asta la 115.000 mp e destul de misto, nu foarte groasa si foarte flexibila, in plus, imi place si culoarea.Am facut rost de bani si maine o cumpar.Am mai intarit cutia, ca sa fiu sigur - lateralele si spatele cate 2 sipci suplimentare pe fiecare - pozele maine, cand le transfer din aparat (ca am uitat cablul la serviciu) - asa ca pot s-o mochetez.Salutari Link spre comentariu
TITI Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 sa ne trimiti poze :lol: important e sa-ti placa tie si oricum daca e mai scumpa e mai de buna calitate[/img] Link spre comentariu
Vizitator mozo Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Am 3 poze pe desktop si nu stiu cum sa le inserez in mesaj !!!Need help :!: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 14, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2005 acestea sunt pozele cu incintele lui "mozo" hmmm :arrow: vad acolo in colt o boxa Mingsound.... :twisted: arata bine Succes in continuare :!: Link spre comentariu
TITI Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Am si eu un amplif ming sound si am gasit un petroi in el daca vreti va mai povestesc sa muriti de ras nu alta :cry: :cry: Link spre comentariu
TITI Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 pentru moro Ai folosit tot MONTAGE KIT de la Bizon ca vad ca palul este melaminat negru :?: Link spre comentariu
Vizitator mozo Postat Februarie 15, 2005 Partajează Postat Februarie 15, 2005 Pentru NexusBoxa aia Ming Sound nu e a mea, ci a unui amic care a ars tweterele si vrea o mana de ajutor sa le schimbe.Eu folosesc acum un sistem Peavey (2 boxe+amplif)MULTUMESC mult pt. postarea pozelor !!!!!!!!Cutia este inca in lucru, mai trebuie finisata, curatat excedentul de lipici, vopsite stinghiile alea de intarire cu negru - sa arate bine si pe interior - acoperita cu mocheta etc..........dar toate astea dupa ce fac rost de dif. sa fac o proba.Pentru TITI,Da, adezivul este tot Montage Kit no. 10, se gaseste la Practiker la pretul de aprox. 150.000 lei. Aici este o problema, parca tin eu minte ca data trecuta, cand am luat un tub era 116.000, acum nu stiu de ce are pretul asta. Nu mai stiu daca tubul trecut l-am luat tot de la Practiker, ca am cumparat mai multe lucruri de la mai multe magazine si n-am tinut cont care de unde l-am luat.Ceea ce stiu sigur este ca PAL-ul melaminat negru l-am luat de la Practiker gata taiat la dimensiuni pentru sub 1.000.000 lei. Si stinghiile tot de acolo le-am luat - ~ 60.000 lei pt. 2.5 m de stinghie 34x34 mm lemn de brad. Astept sfaturi si/sau pareri despre ce ar mai trebui facut. Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Februarie 15, 2005 Partajează Postat Februarie 15, 2005 Palul este melaminat deci suprafata este lucioasa s-ar putea sa ai probleme cu lipirea mochetei daca volosesti adezivi obisnuiti ( arnandez,prenadez etc) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum