Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalatie pentru sonorizari nunti

Mircea Bartic

Postări Recomandate

1. Cand am spus 170 de litri, m-am referit la volulul pe care il vede difuzorul, (am scazut din volumul intern al incintei volumul ocupat de tuburile de reflex, de difuzor si de ranforsari)2. Substanta cu care am lipit se numeste Montage Kit fabricat de Bison (ambalajul arata ca si un tub de silicon )3. Am mai folosit in unele locuri si eurosuruburi (suruburile cu care se asmbleaza mobila facuta din PAL).4. ranforsarile sunt lipite si prinse si cu holzsuruburi din exterior.5. Lasa cel putin 4 cm distanta intre placa din fata de marginea incintei (c18-650el are marginea de 20mm grosime!!)Spor la munca

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 166
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

70

• TITI

14

• radue

9

• Sharky

8

Top autori în acest subiect

OK m-am prins la faza cu substanta asta si e fain ca am la mine in depozit la vanzare, dar mai revin cu o intrebare - e bine sa lucrez cu MDF de 16mm si sa lipesc placile la dublu pentru a obtine 32mm, binenteles tot cu montage kit?????

Link spre comentariu

mocheta ta are adeziv pe spate??A mea care am pus-o initial pe boxe nu avea si se lucra mai usor.....Stiu ca s-a mai discutat dar vreu o parere cat mmai critica despre tda7294, tda7293 si de unde sa le iau ca sa nu iau teapa Kituri adelaida sau mile fac singur ???????Si ce parere ai de montajul in punte cu 2 buc TDA7294 ca am inteles ca unii il prefera chiar pe acesta in locul lui ala de 400w??? :?

Link spre comentariu

nici nu se compara 7294 in punte cu ala de 400 al lui Vasiledaca te referi la acela de la adelaida de 400W , sa stii ca este foarte prost..Amplificatorul cu 7294 in punte de la Adelaida este bun, am folosit si eu 2 module de la ei.Atentie, nu se comporta f bine pe bass, eu recomand pe medii, inalte...

Link spre comentariu

Nu chiturile lui Vasile sunt bestiale si ma cam mananca sa lucrez cu niste mosfeturi........Ideia este ca trebuie sa rezolv si de o putere minim 300w pe 8 ohmi, 500w 8ohmi ar fi si mai bine dar inca nu am luat o decizie;basii astia rusesti trebuie gadilati un pic si am vazut ca tu ai folosit ipa 400sau 800........Am de ales probabil in final intre a-mi lua o putere ruseasca cu tranz toshiba ca e mai ieftina -12mil sau kituri de la Vasile..Sa nu fiu inteles gresit am vazut schemele de la Vasile si nu am nici un repros chestia este ca in final costa sa-ti faci si asa ceva........ :? Din cate am inteles kiturile de la Vasile sunt mult mai fidele :lol:Cat despre tda te-am intrebat pentru ca am o carcasa de aluminiu, radiatoare, un toroidal de 250w 2x24v ~ si ceva cablaj e pacat sa stea asa , ar merege construita o statioara.... :lol: Stii nu stiu cum sa procedez sa-mi iau modulele de la ADELAIDA 1x200w 2buc cu tda7294 sau sa mi le fac??????????? :?:

Link spre comentariu

alea de la adelaida nu is de 200W, de maxim 140W dupa cum scrie in foaia de catalog a circuitului, putere la care o sa le cam forjezi...tine o galeata cu apa la indemana de vrei sa le foloseti la sonorizari singurul lucru ce e atractiv la integratele alea e pretul si protectiile ce is incluse in el

Link spre comentariu
Vizitator mozo

Nexus, am o problema si inca n-am primit raspuns la ea: - intai am taiat si apoi am masurat (asa ca incepatorul) !!! Spuneai pe undeva ca dimensiunile sunt 750x600x510. Daca latimea e de 510 si cotele sunt exterioare, atunci s-ar putea ca C18 sa nu intre in latimea panoului frontal, care nu e de 510, ci de 510 - 2x18 = 474 mm !!!!!!!!!!!!!! Cum, din specificatiile difului, reiese ca diametrul exterior e de 475.8.....Daca am inteles eu gresit sau ai modificat dimensiunile cutiei, trimite-mi un mail sau raspunde-mi pe forum.Mersi anticipat

Link spre comentariu

A da nu pentru sonorizari asa doar ca sa mai construiesc ceva ca e pacat cutia aia pe care o bate praful si de traf :lol: :lol: Vreau saincerc tda7294 satda7293 ca tot le lauda lumea :o Care-o fi mai bun??????? din astea doua??

Link spre comentariu

eu am folosit pentru sonorizari amplificatoarele lu adelaida cu 7294, da' am avut radiatoare babane :lol: Ai intuit bine problema cu dimensiunea incintei :d , eu am rezolvat-o polizand 3mm din una din placile de PAL pe o portiune de 5 cm (initial incinta nu a fost proiectata pentru C18-650 EL, ci pentru HP-18W)

Link spre comentariu
Vizitator mozo

Ok, mersi de raspunsma gandeam ca poate am inteles eu gresit Si mai e o problema: mi-ai spus ca-mi poti trimite tu difuri (minim 2). Problema este ca eu nu vreau deocamdata decat unul - si asa cred ca depasesc bugetul !!Daca poti trimite numai unul, ti-as fi FOARTE recunoscator.

Link spre comentariu

Pentru nexus -eu am folosit la boxele mele un fel de adeziv pentru lemn tot de la Bizon . este ca un aracet si se face in cateva ore ca sticla ...Am vazut montage kit si este ca un fel de prenadez mai gros daca cica este foarte bun, acuma nu stiu cum se face cand se usuca , am inteles ca e un pic elastic......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări