Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalatie pentru sonorizari nunti

Mircea Bartic

Postări Recomandate

am deja 2 IPA400 si un filtru activ de subwoofer, dar nu stiam ca se pot monta in punte IPA-urile

Oricum daca folosesc varianta asta , trebuie sa inghesui puternic toate amplificatoarele intr-o cutie de 300x250x80 mm, si nu prea vad cum as putea... :roll:

edit :d am gasit o metoda :d

Cred ca am sa merg pe varianta aceasta (C18-600LF - mamaaa :shock: 132 dB continuu in "half space" :twisted: ).

DNA, mai am o intrebare, de ce ai recomandat frecventa de taiere de 6Khz pt satelitii mei, tinand cont ca S10-64W cam are un roll-off puternic de la 5 Khz in sus.

Imi inchipui ca nu ai recomandat degeaba frecventa, vreau sa stiu de ce? :wink:

Te rog daca poti sa-mi dai o schema a filtrului incluzand inclusiv protectia pt tweetere si rezistenta de atenuare, pt ca vreau sa ma apuc de filtre zilele astea dupa revelion :oops:

aaa, si inca ceva, PAINT SUCKS - a fost cea mai tampita ideea sa vopsesc incintele, am kituit si am smirgalit la ele pana n-am mai putut, si tot nu arata chiar asa cum as vrea eu :evil:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 166
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

70

• TITI

14

• radue

9

• Sharky

8

Top autori în acest subiect

Vizitator DJ DNA

Tocmai pentru ca exista acel roll-off am recomandat 6Khz .Prin insumare , caracteristica de frecventa va fi dreapta . Daca se combina la 5khz , o sa avem o usoara accentuare ( 1 -2 db ) . Poti incerca sa vezi diferentele si sa alegi pe cea care iti place mai mult .

Link spre comentariu

Runda a treia :twisted:

:twisted: Saracul angajat de la Fancourier, deja nu mai putea cand a ajuns cu pachetul la etajul 3 (13 Kg) :twisted:

Difuzorul este chiar mai masiv decat ma asteptam :shock: , abia il pot manevra prin casa, se vede calitatea executiei 8)

Abia astept sa ii dau in gusa cu 2 IPA 400 de la Vasile puse in punte (700W R.M.S. / 8 Ohmi @ 0.5% distorsiuni )

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări