Mircea Bartic Postat Decembrie 30, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2004 am deja 2 IPA400 si un filtru activ de subwoofer, dar nu stiam ca se pot monta in punte IPA-urile Oricum daca folosesc varianta asta , trebuie sa inghesui puternic toate amplificatoarele intr-o cutie de 300x250x80 mm, si nu prea vad cum as putea... :roll: edit am gasit o metoda Cred ca am sa merg pe varianta aceasta (C18-600LF - mamaaa :shock: 132 dB continuu in "half space" :twisted: ). DNA, mai am o intrebare, de ce ai recomandat frecventa de taiere de 6Khz pt satelitii mei, tinand cont ca S10-64W cam are un roll-off puternic de la 5 Khz in sus. Imi inchipui ca nu ai recomandat degeaba frecventa, vreau sa stiu de ce? :wink: Te rog daca poti sa-mi dai o schema a filtrului incluzand inclusiv protectia pt tweetere si rezistenta de atenuare, pt ca vreau sa ma apuc de filtre zilele astea dupa revelion :oops: aaa, si inca ceva, PAINT SUCKS - a fost cea mai tampita ideea sa vopsesc incintele, am kituit si am smirgalit la ele pana n-am mai putut, si tot nu arata chiar asa cum as vrea eu :evil: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 31, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2004 am modificat azi incinta si am acordat-o la 50 Hz ca sa pot folosi asta :twisted: Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Ianuarie 2, 2005 Partajează Postat Ianuarie 2, 2005 Tocmai pentru ca exista acel roll-off am recomandat 6Khz .Prin insumare , caracteristica de frecventa va fi dreapta . Daca se combina la 5khz , o sa avem o usoara accentuare ( 1 -2 db ) . Poti incerca sa vezi diferentele si sa alegi pe cea care iti place mai mult . Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 7, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2005 Runda a doua :P :twisted: Runda a treia pe maine :twisted: :arrow: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Ianuarie 7, 2005 Partajează Postat Ianuarie 7, 2005 si dupa ce le termini poate ne chemi la o auditie !si fa poze si la kiturile audio !!si la difuzoare ! Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Ianuarie 8, 2005 Partajează Postat Ianuarie 8, 2005 Alta viata !Tot mocheta ramine sfinta pentru aplicatii pro .Vezi ca azi poti ridica si difuzorul de 18" de la Fan Courier . Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 8, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2005 Runda a treia :twisted: :twisted: Saracul angajat de la Fancourier, deja nu mai putea cand a ajuns cu pachetul la etajul 3 (13 Kg) :twisted: Difuzorul este chiar mai masiv decat ma asteptam :shock: , abia il pot manevra prin casa, se vede calitatea executiei 8) Abia astept sa ii dau in gusa cu 2 IPA 400 de la Vasile puse in punte (700W R.M.S. / 8 Ohmi @ 0.5% distorsiuni ) Link spre comentariu
kappa_ii Postat Ianuarie 8, 2005 Partajează Postat Ianuarie 8, 2005 cind dai o petrecere chemama si pe mine la o auditie ! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 8, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2005 S-a facut! Singura problema este deplasarea pana in Bistrita :roll: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Ianuarie 10, 2005 Partajează Postat Ianuarie 10, 2005 sa pui poze si dupa ce le-ai terminat !! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 14, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 nu sunt gata, acestea sunt niste poze din care va puteti da seama cam cum vor arata in final Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 15, 2005 Partajează Postat Ianuarie 15, 2005 mult mai muncesti la ele....oricum pauzele lungi si dese - cheia marilor succese Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 15, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2005 Clasa a-XII-a..... Link spre comentariu
C0B Postat Ianuarie 15, 2005 Partajează Postat Ianuarie 15, 2005 Hmm am si eu o nelamurire..cum se lipeste mocheata aia ?? e lipita super frumos...Adica cum incepi..de unde incepi sa lipsesti sa aiba continuitatea aceea ? si cu ce o lipesti ? prenadez ? Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 15, 2005 Partajează Postat Ianuarie 15, 2005 aha...succes la scoala atunci!!!si eu vreau sa imi fac alte boxe...dar sesiunea.... :oops: :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum