Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalatie pentru sonorizari nunti

Mircea Bartic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 166
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

70

• TITI

14

• radue

9

• Sharky

8

Top autori în acest subiect

:jy18: :jy18: :jy18: DEMENTIALtine-o tot asa :d scuze de intarziere dar nu m-am mai uitat pe la forumul de incinte :oops: FELICITARI :drac: :drac: :drac: :jy18: :jy18: :jy18: Sper ca pana in decembrie sa imi expun si eu sistemul :lol:

Link spre comentariu

Nexus,O minunatie viitorul tau sistem. Ar merita sa-ti schimbi casa doar ca sa faci loc in living-room unei asemenea frumuseti! Nu le-as tine afara, chiar daca sint gandite pt. spatii deschise.Poate vei avea in vedere un sistem de a vinde kit-uri cu asa ceva.

Link spre comentariu

interesanta ideeae posibil intr-un viitor nu prea indepartat sa ma indrept si spre asa cevasingurul impediment ar fi , ca acest sistem este atat de complex incat este foarte greu, chiar de asamblat, in regim DIY :roll:

Link spre comentariu

horn-urile pt sistemul full horn loaded de mai sus au vreo 100 de componente (incintele), care trebuie montate cu cea mai buna precizie, altfel te trezesti ca nu-ti incap toate :lol:

Link spre comentariu

Pentru cineva dotat cu o freza din aceea comandata prin program ar fi un mod comod de a-si largi afacerea. Furnizeaza kit-ul constand din piesele gata taiate si eventual traductoarele. Plus de asta exista deja desene clasice greu de construit (gen K-Hornul Klipsch) din cauza multor piese mici si complicate care in caz ca nu sint perfect debitate dau erori sistematice care pot sa rasoleasca proiectul. O oferta care sa cuprinda o colectie de astfel de proiecte sub forma de kit-uri ar fi f. atragatoare pt. mediul DIY.Plus, faptul ca un asemenea proiect este f. greu, chiar numai de asamblat, in regim DIY poate fi privit ca un avantaj de business. DIY-ilor le place sa-si bata putin capul cu asamblatul si nu vor multiplica la modul ingrijorator kit-ul furnizat de tine. Iar pt. concurenta va fi prea greu sa-ti fure proiectul in lipsa datelor originale in CAD.

Link spre comentariu

Eu m-am gandit mai demult la o idee in acest sens (voiam sa investesc niste bani). Din pacate un astfel de kit revine destul de scump si ma indoiesc ca ar fi destui doritori ca sa iti scoti vreodata investitia. Poate doar peste ocean, dar americanii nu prea cumpara kituri romanesti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări