Mircea Bartic Postat August 31, 2005 Autor Partajează Postat August 31, 2005 multumesc tuturor pt aprecieriurmatorul sistem va fi full horn loaded, 4 cai separat activsubbass 4x12" horn loaded Ciare 12.00SW (1000W RMS 12")bass 4x15" horn loaded WN-15S (300W RMS 15")medii 2x B&C (8" 200W Rms)Inalte inca nu m-am hotarat, dar oricum , ceva driver de 2" P-audio pe un horn de 60x40 grade :twisted: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 1, 2005 Partajează Postat Septembrie 1, 2005 multumesc tuturor pt aprecieriurmatorul sistem va fi full horn loaded, 4 cai separat activsubbass 4x12" horn loaded Ciare 12.00SW (1000W RMS 12")bass 4x15" horn loaded WN-15S (300W RMS 15")medii 2x B&C (8" 200W Rms)Inalte inca nu m-am hotarat, dar oricum , ceva driver de 2" P-audio pe un horn de 60x40 grade :twisted: :death: :death: :death: FF frumos sistemul de mai sus chiar arata superb!!!Bafta si la sistemul vitor, astept cu interes pozele cu el! :wink:M-am tot uitat la colturi si am vazut cat de perfecte sunt imbinarile la mocheta aia da un gust de calitate la sistem :wink: :wink: Sal Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 1, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2005 sunt un om cu o infinita rabdare daca te uiti in pozele de la motorcross ai sa vezi un banner, acel banner l-am facut manual (autocolant taiat cu forfecuta de unghii si lipit cu mana libera (fara linii trasate) pe o bucata de material de banner)Am fost nevoit pentru ca firma care trebuia sa execute banner-ul nu am mai putut onora comanda la timp 8) Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 3, 2005 Partajează Postat Septembrie 3, 2005 DIfurile ala Ciare de 12" chiar asa de bune sunt pt subbas?Intreb si eu ca nestiutor...Restul mi se pare beton...Cand ii faci un test sa zici pe forum ce SPL max obti ( personal cred ca la bas peste 135 db ) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2005 difuzorul Ciare nu pare cinestie ce, dar daca il pui intr-o incinta Horn loaded suna destul de bine :twisted: o sa am undeva in jur de 144 dB continuu pe bass 8) (4 horn-uri cu 1500W RMS/bucata) Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 o sa am undeva in jur de 144 dB continuu pe bass 8) (4 horn-uri cu 1500W RMS/bucata) :shock: :shock: :shock: :shock: a innebunit NEXUS :shock: :shock: :shock: :shock: scuza-ma dar nu m-am putut abtine Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2005 o sa am undeva in jur de 144 dB continuu pe bass 8) (4 horn-uri cu 1500W RMS/bucata) :shock: :shock: :shock: :shock: a innebunit NEXUS :shock: :shock: :shock: :shock: Nope 8) (inca) Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Nu a innebunit, eu il consider perfect normal ( cu tot cei 144 dB continuu ).Poate pt ca si eu am mania asta :twisted: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 6, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2005 asa va arata urmatorul sistem fara grilaje si nevopsit. in imagine este o coloane compusa din 2 subbasi + satelit full horn loaded Link spre comentariu
Vizitator BAZ Postat Septembrie 6, 2005 Partajează Postat Septembrie 6, 2005 Felicitari pentru realizari! :shock: Pacat ca imaginile nu "suna" . Chiar sunt curios cum o sa sune sistemul tau viitor... Deocamdata sunt impresionat. FELICITARI!!!!!!! Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Tu cred ca vrei sa-i intreci pe cei de la Turbosound ( SPL ) !!! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 7, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Tu cred ca vrei sa-i intreci pe cei de la Turbosound ( SPL ) !!!daca nu-i intrec, macar ii concurezvreau sa fac in serie astfel de instalatii, (vor urma altele si mai demente)idei am o gramada, mai putin am timp si $$ , deocamdata. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Succes.Sincer chiar vreau sa aud peste 1-2 ani, sau chiar mai devreme ca se vand boxe Nextech ( asa parca era marca nu ??? ) cot la cot cu Turbosound, JBL, Mackie etc.Atunci chiar ca ma declar patriot. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 7, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2005 se vand si acum, doar ca nu exista doua perechi identice.tot ce fac e la comanda momentan.sunt in tratative pentru un atelier mai mare din iarna. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 7, 2005 Partajează Postat Septembrie 7, 2005 Tre sa iti faci o serie de produse si sa faci si varianta de "baza" ( produse de serie ) si la comanda... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum