Vizitator bazz20 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 caut manual service pentru un modul boxa activa carlsbro gama15/400a ,acest modul este identic din ce am vazut pe net cu cel din boxele active soundkinkng fp215a am acest modul dar este incomplet (nu are transformatorul), as vrea sal reconditionez photo uploader Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Se vad macar locurile unde au fost lipite firele de la secundar?!?!Probabil,doua secundare: 2x...V pentru alimentarea de putere(uitati-va la condi de filtraj) si tot 2x6....12V sau simplu pentru alimentarea preamplifului !! Link spre comentariu
Vizitator bazz20 Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Stiu tensiunile dar nu stiu a partea de inalte si corecto ton ce ampraj trebuie.inalta este amplificata de lm3886tf Link spre comentariu
Vizitator bazz20 Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 am aflat tensiunile pt modul pentru partea inalte si egalizator este 25-0-25v si 19-0-19dar nu stiu amperajele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum