Georgefreerunner Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Salut .Am vazut pe internet tot felul de volane facute din mouse-uri optice dar n-am vazut nici-o schema mecanica despre cum s-ar realiza.Mouse-ul este optic normal cu cablu si mufa aceea rotunda dar vreau sa ii pun mufa USB.Ma poate ajuta cineva ? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Daca tu faci asa ceva din mouse mecanismul ti-l donez eu de la un volan stricat dar fara electronica aia o opresc ,chiar as vrea sa vad si asta !!! Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Mecanismul de schimbat directia inca il mai proiectez dar as avea nevoie de o schema de convertire a mufei normale de mouse(cablul are 4 fire in interior) in mufa USB (tot 4 fire) Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Poate ai noroc sa gasesti un mouse cu bila si interfata USB. Am avut eu facut de A4tech Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum