dalu Postat Iulie 12, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2006 Nu-ti aprinzi paie in cap, fii fara grija. Iar daca distrigazu' nu a intrebat nimic, a fost o scapare a lor. In Ploiesti te intreaba. Ce-i drept, la voi e Distrigaz Nord, si nu a semanat niciodata cu sudul. Zici ca-s chestii separate :rolleyes: . Dar nu te baza pe asta, nu stii niciodata ce dispozitii primesc. Eventual cheama firma de la care ai centrala sa-ti faca si autorizarea. ok, o sa incerc sa intru in legalitate. Daca intervin ceva probleme sau neclaritati o sa apelez la bunavointa ta din nou. Multumesc pentru amabilitate. :yawinkle: :smt006 Link spre comentariu
danb1974 Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 Din cite stiu esti _obligat_ la iesirea din garantie a centralei sa faci contract de service cu firma autorizata (care banuiesc ca e una singura si ca atare poate practica ce preturi vrea muschii ei)Dar decit sa demolezi jumate din bloc sau sa inoti in ape termale mai bine sa stii ca a fost verificata. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 Din cite stiu esti _obligat_ la iesirea din garantie a centralei sa faci contract de service cu firma autorizata (care banuiesc ca e una singura si ca atare poate practica ce preturi vrea muschii ei)Nu mai e valabil. Ala a fost un ordin al ministrului de prin 2004, care a fost abrogat. Deci obligativitatea contractului de service cade. Daca va impune cineva, intrebati-l in ce baza. Si daca va zice de ord. 42, nu mai e valabil din sept. 2004, daca nu ma insel. Link spre comentariu
danb1974 Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 Pai bun si ce poti sa mergi cu centrala neverificata pina face bum? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 Nu mergi cu ea pana face bum, cand observi anomalii tot la firma de service ajungi. In cazul contractului plateai vreo 50...60euro pe an (reprezentand manopera), piesele si alte consumabile oricum ti le factura separat. Si oricum e recomandabil sa-i faci o verificare inainte de sezonul rece. Daca vrei contract de service, poti sa-l faci, dar nu te mai obliga nimeni. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 Alte documentatii disponibile pentru doritori: Viadrus, Vaillant si gama comercializata de Romstal, adica: Amica, Ariston, Brava, Compatt, Confort, Erredue, Fontecal, GS-AR. Deasemeni am documentatii referitoare la aer conditionat si jacuzzi :smt003 . Link spre comentariu
danb1974 Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 Da' nu e obligatorie o verificare anuala a centralei? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 Verificarea oficiala se face la 2 ani. Neoficial e bine sa o verifici in fiecare toamna, sa nu ai probleme pe la -15grd. :smt003 Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 Alte documentatii disponibile pentru doritori: Viadrus, Vaillant si gama comercializata de Romstal, adica: Amica, Ariston, Brava, Compatt, Confort, Erredue, Fontecal, GS-AR. Deasemeni am documentatii referitoare la aer conditionat si jacuzzi :smt003 .Buna, Service Manual pentru Saunier Duval crezi ca as putea gasi undeva? Multumesc. Florin :smt090 Link spre comentariu
dandumit Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 Fii bun si trimite-mi si mie doc pentru Ariston T1 sau T2 parca. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 Diseara sau maine dimineata, daca mere netu' acasa :smt003 Link spre comentariu
dalu Postat Iulie 21, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2006 Se pare ca mi s-a infundat. :death: :death: Zilele astea incepusem sa ma interesez de o firma care sa vina sa-mi faca verificarea la microcentrala , si azi dimineata ,, Surprize~surprize '' :axe: , la unul dintre posturile locale de radio, aud un anunt, prin care Distrigaz-Nord zice ca vine in control si unde nu gasesc centralele in legalitate , o sa ia jos contorul de gaze. Astia-s nebuni, oare daca vin in control si ma gasesc fara verificare, nu-mi da intai un termen in care sa fac acest lucru ?? :smt093 :smt102 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 Nu deschide usa.. :axe: In mod normal ar trebuii sa iti deie un termen limita de a intra in legalitate cu centrala!.. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 Dalu, termenul s-a dat initial pana in septembrie 2004, apoi s-a prelungit pana in decembrie 2004, apoi pana la 31 decembrie 2005. Au fost publicate prin monitorul oficial. Dar cand au venit oamenii aia sa dea cu sapun pe teava, mi s-ar fi parut de bun simt sa te intrebe de centrala si sa te traga de atentie ca trebuie autorizata, ca nu esti obligat sa stai cu nasul in monitorul oficial. Eu le stiu ca m-am lovit de ele, altfel habar nu aveam. Dar mai bine nu le deschizi usa. A! Uitam. Nu au voie sa-ti ia contoarul, ca instalatia are proiect vizat de ei. Pot sa-ti sigileze consumatorul care nu e in regula (centrala). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum