Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumpar aparat de receptie radioamatori.

mirceaioan

Postări Recomandate

Orice aparat de radio comercial si care are unde scurte, poate fi transformat usor intr-un receptor cu care se poate asculta si benzile de radioamatori. In ceea ce priveste un emitator-receptor, aici trebuiesc indeplinite niste conditii, care in ziua de azi pot fi indeplinite mai usor decat inainte. Petrica YO8CDQ

Link spre comentariu

Daca omu`i incepator, cum sa transforme? Ca sa transformi, pe langa pricepere multa iti trebuie si scule, ce trebuie sa le sti folosi.

Mai bine urmareste aici http://www.proradioantic.ro/ ca apar adeseori la vanzare. Eu iti recomand sa-ti iei un transceiver militar -sunt f. bune, si sunt ieftine. Am vazut si pe la 300 lei. Nu de alta, dar dupa ce te bagi in receptie, te apuca dragul si de emisie.

Radioreceptoare pe benzile de radioamatori, am vazut si pe la 100 lei.

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Imi cer scuze ca nu v-am raspuns pana acum,fiind plecat la un curs de de specializare.Va rog transmiteti mai multe detalii despre aparat,eventual schema si pretul.Astept.Multumesc.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Cumparati mai bine un stick SDR cu down convertor si aveti toate benzile si modurile de lucru ale radioamatorilor. Se instaleaza pe PC sau laptop softul SDR si aveti un receptor universal.Antena sa o aveti cat mai lunga cu adaptor de impedanta universal/50 ohmi. (este un repetor pe emitor cu intrarea pe Z mare si iesirea pe 50 ohmi)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări