mirceaioan Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Doresc sa cumpar un aparat de receptie ptr,radioamatori nu prea performant,sau poate fi si de emisie receptie pentru care nu trebuie autorizatie.tel.0746254812 Multumesc. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Orice aparat de radio comercial si care are unde scurte, poate fi transformat usor intr-un receptor cu care se poate asculta si benzile de radioamatori. In ceea ce priveste un emitator-receptor, aici trebuiesc indeplinite niste conditii, care in ziua de azi pot fi indeplinite mai usor decat inainte. Petrica YO8CDQ Link spre comentariu
molioa Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Daca omu`i incepator, cum sa transforme? Ca sa transformi, pe langa pricepere multa iti trebuie si scule, ce trebuie sa le sti folosi. Mai bine urmareste aici http://www.proradioantic.ro/ ca apar adeseori la vanzare. Eu iti recomand sa-ti iei un transceiver militar -sunt f. bune, si sunt ieftine. Am vazut si pe la 300 lei. Nu de alta, dar dupa ce te bagi in receptie, te apuca dragul si de emisie. Radioreceptoare pe benzile de radioamatori, am vazut si pe la 100 lei. Link spre comentariu
Vizitator bunea d Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 am un receptor sincrodina,construit mai demult din tehn,daca va intereseaza(fara cutie) Link spre comentariu
mirceaioan Postat Decembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Imi cer scuze ca nu v-am raspuns pana acum,fiind plecat la un curs de de specializare.Va rog transmiteti mai multe detalii despre aparat,eventual schema si pretul.Astept.Multumesc. Link spre comentariu
mirceaioan Postat Ianuarie 2, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 sunt interesat .va rog raspundeti s-au sunati tel.0746254812 multumesc. am un receptor sincrodina,construit mai demult din tehn,daca va intereseaza(fara cutie) Link spre comentariu
Vizitator TeoV Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Gasiti unul fb realizat la [email protected]. Munca de calitate, facuta de radioamator vechi. E o superheterodina pe tranzistori, simpla schimbare, 80 - 40 - 20m. Nou-nout, cere 200 pe ea. Spor la treaba! Teo Link spre comentariu
mirceaioan Postat Martie 20, 2014 Autor Partajează Postat Martie 20, 2014 nu cunosc nr. de telefon sau adresa [email protected]..Daca stiti va rog comunicati.Tel. 0746254812.Multumesc. Link spre comentariu
C.D. Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Cumparati mai bine un stick SDR cu down convertor si aveti toate benzile si modurile de lucru ale radioamatorilor. Se instaleaza pe PC sau laptop softul SDR si aveti un receptor universal.Antena sa o aveti cat mai lunga cu adaptor de impedanta universal/50 ohmi. (este un repetor pe emitor cu intrarea pe Z mare si iesirea pe 50 ohmi) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum