Vizitator laureti30 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 ma poate ajuta cineva cu ce piese as putea verifica pe placa(nu se aprinde pe displei nimic)butonul on/of si intrerupatorul de la usa sunt verificate,cateva sfaturi si explicatii va rog......, Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Verificati sau inlocuiti circuitul sursa TNY xxx l-am marcat cu sageata in poza.Schimbati condensatorii electrolitici de langa integrat (cei trei mai mari) Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 adica memoria eprom?(dar pe urma am inteles ca trebuie rescrisa memoria).....? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Eu v-am indicat circuitul integrat cu functie de sursa SMPS, nu memorie EEPROM, nu faceti confuzie. Ati spus ca nu se aprinde nimic, nu ?. Asta tine de sursa de alimentare.Spuneti-mi ce scrie pe circuitul indicat de mine, nu am distins decat TNY , dar sigur e sursa Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 da aveti dreptate( K532 TNY254P 330188) se gaseste asa ceva?,nu se vede nimic pe placa ars sau afumat.... Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Se gaseste, nu stiu in Sibiu ce magazine de componente aveti, dar nu e cine stie ce valoare. Ex. http://electronicservice.shopmania.biz/ ... pi-3721049 mai cautati prin magazinele online. Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 multumesc frumos...revin cu detalii dupa inlocuire... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum